Margana
Fanka BB :)
Super wygladasz!Wogole dziś zaczęłam 27tydz waga od 2 tyg stoi w miejscu woec chociaż tyle dobrego
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aniołek[*] 8.08.2017
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super wygladasz!Wogole dziś zaczęłam 27tydz waga od 2 tyg stoi w miejscu woec chociaż tyle dobrego
![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez tak uwazam.
Super wyglądaszJak dla mnie mega wygoda nic nie ciśnie nie przeszkadza [emoji39]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że z rozmiarem trafiłamJak dla mnie mega wygoda nic nie ciśnie nie przeszkadza [emoji39]![]()
Napisane na SLA-L22 w aplikacji Forum BabyBoom
Ola wiesz, ze ja duzo wiecej, a nizsza jestem. Jak Ci dol dopada to pomysl o mnie[emoji6]No ja już 11![]()
Dziękuję [emoji8]Super wyglądasz![]()
Wczoraj to miałam trochę doła, tłumaczę sobie, że to pewnie w większości woda ale i tak słabo działa. Pocieszam się tym, że po porodzie zrzucimy te kgOla wiesz, ze ja duzo wiecej, a nizsza jestem. Jak Ci dol dopada to pomysl o mnie[emoji6]
![]()
![]()
Aniołek[*] 8.08.2017
U mnie było to samoHej, po glukozie w porządkusmakowało jak ciepły, wygazowany sprite
przyjechałam do domu zjadłam bułkę i jest mi dobrzemyślałam, ze Nikoś będzie szalał po glukozie ale go chyba uspała
bo się jeszcze dziś nie ruszył
![]()
Przy cukrzycy to normalne, ze sie duzo pije.Co do moczu to musze sprawdzic. Ciagle jakies cuda mi wychodza. Ale wlasnie dziwi mnie to ze cukier na czczo wyszedl nie w normie a pozniej juz ok. A pije jak bym byla wiecznie na kacu.tez tak masz?
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję [emoji8] a Torebkę kupiłam za 30 zł w Auchan czy leclercu ale chyba z rok temu [emoji23]Mam nadzieję, że z rozmiarem trafiłam[emoji5] super wygladasz[emoji5] i torebka tez fajna[emoji5]