olaaa7
Fanka BB :)
Będzie się działoooo [emoji28]Jak Twój Cię zobaczy toooooooo oooooo [emoji39]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Będzie się działoooo [emoji28]Jak Twój Cię zobaczy toooooooo oooooo [emoji39]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Będzie zabawa [emoji23]Będzie się działoooo [emoji28]
No tak [emoji6]Tak a w szpitalu wszystkie wystąpimy w tych samych koszulach [EMOJI28]
Straszne [emoji22]A weź mi nic nie mow tragedia to już 2 ciaza taka dość duża i straci znowu [emoji22]
![]()
Też tak mówięJa tez bede szukac jakies pracy w biurze albo cos innego. Na pewno do banku itp nie pojde ... Nie ma opcji! Prędzej do Lidla bo zarobki wieksze niz ja mialam a przynajmniej od ruchu dupa zmaleje[emoji13]
![]()
MatkoA od czego to w ogóle zależy?
No ja też takiej bede szukac moze sie uda[emoji13]Też tak mówięA tak serio to muszę znaleźć pracę od PN do pt w normalnych godzinach, żeby mała mogła pójść do żłobka. Innej opcji nie będę miała.
![]()
Jak 28.06, to do następnej nie doczekamy, bo będzie 4 tygodnie później, czyli ponad 2 tygodnie po terminie [emoji6]
![]()
A kolejna pelnia 27 lipca a ja termin na 28Serio? To może naprawdę cos w tym jestno mi i jedno i drugie w pełnię i mowie sprawdzę sobie kiedy teraz patrze a tu 28 czerwca
to bedzie moj 37+1
![]()
Śliczna ta sukienka, ale jaki ładny dekolt [emoji106]Trochę Was dziś pomęczę swoją osoba, ale przyszła sukienka z misimi o której chyba wczoraj Wam pisałam [emoji16] i się zakochałam p.s z tylu na łóżku koce bo jak widać to jest centrum dowodzenia mojego psa, który szuka kotów przez okno [emoji23] i tak naprawdę narazie to jest tylko psa pokój![]()
![]()
![]()
Trochę Was dziś pomęczę swoją osoba, ale przyszła sukienka z misimi o której chyba wczoraj Wam pisałam [emoji16] i się zakochałam p.s z tylu na łóżku koce bo jak widać to jest centrum dowodzenia mojego psa, który szuka kotów przez okno [emoji23] i tak naprawdę narazie to jest tylko psa pokój![]()
![]()
![]()