Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
A myślałam że tylko na jego ochocie się skończyło[emoji16]No dwa dni pod rząd wziął co chciał hahaha dziś mam urlop
![]()
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A myślałam że tylko na jego ochocie się skończyło[emoji16]No dwa dni pod rząd wziął co chciał hahaha dziś mam urlop
![]()
Też lubię kukurydzę [emoji4]Ja sobie kupiłam puszkę kukurydzy bo za mna chodzi[emoji173]
![]()
Mi według wagi 2.07Albo przed. Mi teraz wg wagi dziecka wyszedl termin 05.07 a pierwotnie bylo 18.07...
![]()
Byle nie wzięła sobie tego aż za bardzo do serca i nie siedziała do końca lipcaJa cały czas powtarzam Hani, że mamusia jest bardzo cierpliwa, i ma się nie spieszyć, przynajmniej do czerwca ma grzecznie siedzieć w brzuszku (ewentualnie mniej grzecznie [emoji23]może szaleć, kopać, itd, [emoji23]) ale do nie ma mowy o wcześniejszym wychodzeniu ma zewnątrz [emoji6]
![]()
Ja też miałam dobrze dobrany, w sumie cały czas mam dobrze dobrane, i musiałam większe ubrania z tego powodu kupować...Ja ciągle chodzę w staniku sprzed ciąży, ale dobrze dobrany nie jest ... Będę musiała kupić porządnybiust zawsze miałam duży i przez to ubrania musiałam kupować większe
![]()
Olaaaa niewylamuj siee musimy trzymać się razem [emoji16]Ja będę twarda i nie zjem, a co!![]()
Są plusy i minusy takiego biustuTen cyc tez swoje zrobił [emoji39]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie też synusiowi ciągle mówię zresztą chyba z celebrytka też muszę zacząć rozmawiać bo chyba zazdrosna i robi jakieś akcjeJa cały czas powtarzam Hani, że mamusia jest bardzo cierpliwa, i ma się nie spieszyć, przynajmniej do czerwca ma grzecznie siedzieć w brzuszku (ewentualnie mniej grzecznie [emoji23]może szaleć, kopać, itd, [emoji23]) ale do nie ma mowy o wcześniejszym wychodzeniu ma zewnątrz [emoji6]
![]()
Nie nie, to grzeczna dziewczynka, ma czas od połowy czerwca (te parę tygodni przed mogę zaakceptować [emoji6]) do połowy lipca [emoji6]Byle nie wzięła sobie tego aż za bardzo do serca i nie siedziała do końca lipca![]()