reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Padam. Oblazlam dwa centra handlowe w poszukiwaniu butów. Na razie upolowalam tylko czarne Nike. Tak na co dzień do latania do sklepu itp. Na więcej mi sił nie starczyło. A że byłam popołudniu i miałam zmęczone już stopy i lekko spuchniete (i dobrze) to wiele butów mnie najzwyczajniej cisnelo. Teraz leżę na kanapie i nawet nie mam siły się ruszyć

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jak znajdziesz tanie, to podrzuć linka ;)

A dla posiadaczek maszyny do szycia:
http://www.**********/back/images/news/small/00000315.png

Link do: Proste i tanie przeróbki zwykłych ubrań na ciążowe - pomysły plus zdjęcia - Ciążowy.pl
(właśnie robię spodniowy eksperyment [emoji23])

0d1yrjjgtd95fou3.png
Ceny od 50 euro wzwyż jak narazie [emoji33]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

To nie wiem jak to możliwe , że ja chcę zamówić przez internet i mi wychodzi koszt przesyłki ok 400zl. Pokazywałam dziewczyna screena :/

Bo to jest transport z ikei ich autem oni licza czas pracy załadunku i km
Nie wysyłają paczek poczta tylko ich kierowca stad ta cena

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Padam. Oblazlam dwa centra handlowe w poszukiwaniu butów. Na razie upolowalam tylko czarne Nike. Tak na co dzień do latania do sklepu itp. Na więcej mi sił nie starczyło. A że byłam popołudniu i miałam zmęczone już stopy i lekko spuchniete (i dobrze) to wiele butów mnie najzwyczajniej cisnelo. Teraz leżę na kanapie i nawet nie mam siły się ruszyć

Napisane na ANE-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Odpoczywaj [emoji4]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Łukasz zaczął pół godz temu remont i już się pokłóciliśmy [emoji58]
Coś czuje ze na czas tego malowania będą ciche dni
Już mnie wkur..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Karla88 raczej nie... A M będzie wtedy dalej kładł panele.... Szczerze to mam tak dość już tego remontu, wszystko na wariata, do tego to wesele, w kopertę też trzeba dać a to przyjaciel M... Ciągle coś.. Wiecznie jakieś wydatki.. I doby brakuje.. Też się szybko męczę, bolą mnie nogi.. Brzuch jak za dużo robię.. :( jestem dziś smutna

p19u3e3k4whbie7a.png

27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Biedna.. zamiast się cieszyć remontem to się smucisz. A musicie iść na poprawiny ? Wszyscy wiedzą , że jesteś w ciąży i może by nie robili wyrzutów. Nie wszyscy z tego co wiem idą na poprawiny. Miałabyś dzień dłużej na pakowanie i odpoczynek. I brak problemu z drugą sukienka.

Super ❤️ ja idę albo na koniec maja, albo początek czerwca , w ostateczności początek lipca. Ale to już będzie upał a ja z wielkim brzuchem i nie bardzo. I ten koniec maja mi pasuje. 31/2 tydzień. Tylko w maju będzie tyle wydatków i rzeczy do zrobienia , że nie wiem jak to ogarniemy. Całą wyprawka , ( może wózek w takim razie kupimy w czerwcu lub lipcu ) , remont mieszkania, USG 3d i sesja.. :huh:

No w sumie racja. Ja teraz miałam USG ale nie widziałam córki. I trochę żałuję,ale jestem zadowolona , że lekarz widział , zbadał mnie. I że wszystko jest wporzadku. A ciaza za niedługo się kończy, to już się nie opłaca zmieniać lekarza. Ważne , że dba o Ciebie :) mimo , że na NFZ :)

I nie obawiasz się , że cię atak złapie podczas porodu ? I pytałaś lekarza i się nie kwalifikujesz do cc mimo wszytko tak ?

Kiedy masz ? Chyba już na dniach ? Daj koniecznie znać jak wyglądało badanie. Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze :* ja idę za 11 dni :(

W ogóle jak wygląda to echo serduszka ? Czym lekarz bada ? Robi jak USG ?
No właśnie juz nie dużo zostało 3,5 msc a moze 3 nie wiadomo,juz blizej jak dalej ,da się radę ☺️
A mnie coś ostatnio często zgaga łapie zachcialo mi sie kaszanki na kolacje to teraz mam...

reklama
Do góry