Agatka29
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Udanej zabawyHejo, ja już nie śpię, humoru brak ciąg dalszy.. No nic, będzie trzeba robić dobrą minę do złej gry żeby młodym było miło, no chyba że mi przejdzie i nawet udawać nie będę musiała, w razie czego mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe jak zawinę się do pokoju odpocząć..
Miłego dnia dziewczynki :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3
Oj to odpocznij dziśJa dziś tez na tarasie sibie zrobię porzadek i będę odpoczywać
Brzuch mnie boli [emoji20] na dole ciągnie chyba przecholowalam wczoraj z wynoszeszeniem niby nic ciężkiego ale jednak
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A ja już nie wiem , która ściąga z centylami jest dobra? Ta od Kingi czy Klaudii? Wolę ta od Kingi bo wtedy moje Maleństwo jest trochę za 50 centylem a na tym od Klaudii w 90 [emoji23]Super, wrzucisz linka? Bo tutaj zaraz zaginie.... [emoji15]
![]()
Baw się dobrze [emoji106]Hejo, ja już nie śpię, humoru brak ciąg dalszy.. No nic, będzie trzeba robić dobrą minę do złej gry żeby młodym było miło, no chyba że mi przejdzie i nawet udawać nie będę musiała, w razie czego mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi za złe jak zawinę się do pokoju odpocząć..
Miłego dnia dziewczynki :*
![]()
27.06.17 Anastazja [*]
Z miłości Nam dana - nigdy niezapomniana <3