reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Moim zdaniem pytanie jest, czy to jest wygodna pozycja leżąca, taką, że masz luźny brzuch, rozluznione nogi itd?
Jeśli tak (i nie masz leżeć w jakiejś określonej pozycji), jest wygodnie itd, to ja bym tak leżała - w końcu leżenie to leżenie, nie ma znaczenia, gdzie, najważniejsze, żeby nie było dodatkowego nacisku na szyjkę, żebyś nie napinała mięśni itd.

0d1yrjjgtd95fou3.png
Nie nie jest Oki luźno tylko tyle że te nogi są do gory i na oparciu leżą no właśnie tylko mam zalecenie "lezec " ale co i jak to nikt niepowiedzial zapytam lekarki w czwartek czy jakoś konkretnie mam lezec czy lezec bo lezec [emoji1]

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie nie jest Oki luźno tylko tyle że te nogi są do gory i na oparciu leżą no właśnie tylko mam zalecenie "lezec " ale co i jak to nikt niepowiedzial zapytam lekarki w czwartek czy jakoś konkretnie mam lezec czy lezec bo lezec [emoji1]

Jak ja miałam leżeć i dopytywalam, w jakiej pozycji, itd, to usłyszałam, że "tak, żeby brzuch był luźno i żeby mi było wygodnie"... Ale najlepiej zapytaj w czwartek ;)

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam dzisiaj tyle roboty, którą chciałabym zrobić, a coś mi mówi, że powinnam odpuścić i się położyć....
Ech.... I chyba tak zrobię, tylko później ugotuję żurek i upiekę jakieś ciasto na szybko... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Mam dzisiaj tyle roboty, którą chciałabym zrobić, a coś mi mówi, że powinnam odpuścić i się położyć....
Ech.... I chyba tak zrobię, tylko później ugotuję żurek i upiekę jakieś ciasto na szybko... [emoji15]

0d1yrjjgtd95fou3.png
Dokładnie jak potrzebujesz odpocząć to odpoczywaj nie ma co się nadwyrezac[emoji4]

Dokladnie jak jest wygodnie to chyba nie ma przeciwskazan

Ale jestem padnięta jak bym maraton przebiegła. Szok jak teraz się szybko męczę
To teraz odpoczynek [emoji123] ja leżę na balkonie słoneczko mi ładnie świeci aż gdzie nie gdzie mam trochę skórę czerwoną ale to chyba z nagrzania bo raczej to nieopalenizna[emoji4]

No to pięknie [emoji5] [emoji5] [emoji5] [emoji5] miłego dzionka ja wczoraj pozamawialam parę rzeczy i w tym tyg przyjdzie paczka z trampkami , ogrodniczkami bluzkami itd mam nadzieję tylko że rozmiary będą pasowac[emoji16]

Czekam na fotki z zakupów :D
Wrazie czego będziesz musiała wymieniacz gdyby rozmiar był zły :(
A gdzie i jaka? Wrzucisz zdjęcie? :)

f2w39n7303c24ozn.png
Taka :
IMG_20180407_115530_800x600.jpg

Bo chciałam taka taka
Screenshot_2018-04-05-17-02-23-260_com.opera.browser.png
, ale nie było. A zależało mi na czasie. I trochę się boje, czy mi starczy taka. I żebym nie była zła jak pojadę do większego miasta i znajdę taka jak chciałam 8szufladowa :hmm:
I do tego kupimy taka szafę : ale mam zdjęcie środka. Bo sama sobie wybierałam gdzie półki itp.
IMG_20180407_125245_600x800.jpg

Ja leżę na tarasie pokój Antosia dziś może się uda skończyć ściany są już pomalowane teraz tapeta mi czas szybko leci ale chyba dlatego ze jestem w ruchu cały czas praca firma dom masakra ja dziś ruchów prawie wogole nie czuje nie wiem tak się musiał ułożyć
A tymczasem
1523108250-1124e4d696b5a897-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zazdroszczę Wam tych tarasów, podwórka ,altanek , itp :huh: odpoczywaj sobie :* należy Ci się po całym tygodniu :)

Załączniki

• IMG_20180407_115530_800x600.jpg
    IMG_20180407_115530_800x600.jpg
    126,5 KB · Wyświetleń: 208
  • Screenshot_2018-04-05-17-02-23-260_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-04-05-17-02-23-260_com.opera.browser.png
    156 KB · Wyświetleń: 211
  • IMG_20180407_125245_600x800.jpg
    IMG_20180407_125245_600x800.jpg
    194 KB · Wyświetleń: 209
reklama
Do góry