Musiałam majtki zmienić bo miałam cale mokre [emoji23] tak się wypoce, że jutro na wizycie waga wskaże kg mniej [emoji23][emoji23]
![]()
Hahhahaaha znowu wracamy do problemu gaci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Musiałam majtki zmienić bo miałam cale mokre [emoji23] tak się wypoce, że jutro na wizycie waga wskaże kg mniej [emoji23][emoji23]
![]()
A u mnie jeszcze nic ani smyk ani bonprix i te zestawy do wózka to pisało, że wysyłają po 10 dniachWłaśnie dostałam meila od C&A że mają opóźnienia w realizacji zamówień i że przepraszają. Zamawiałam 30goa od słodkisen, z allegro i z 5-10-15 co zamawiałam w piątek mam już potwierdzenie wysyłek
![]()
Hahaha pocenie gaci to zupełnie inna tematyka [emoji16][emoji16][emoji16]Hahhahaaha znowu wracamy do problemu gaciJak nie wąchanie to wypacanie tyłka
![]()
![]()
![]()
Hej Babeczki,
Zaraz was nadrobie,ale chcialam pochwalic sie pierwszym 'powaznym' zakupem dla Filipka.
Moje dzieci odkad byly male zawsze kochaly tylko jedna maskotke.
Moj Starszy ma malego lwa, Mlody Misia i teraz pokochal Osiolka,a Najmlodszemu kupilam Slonika.
Taki pierwszy prezent od rodzicow...
Recznie robiony , 50 cm. Zakochalam sie!
Zobacz załącznik 845103 Zobacz załącznik 845105
A to juz odebrany dzisiaj w domku z wydzierganym imieniem.
Zobacz załącznik 845107
No jasne, bardziej rozwiniętaHahaha pocenie gaci to zupełnie inna tematyka [emoji16][emoji16][emoji16]
![]()
U mnie też nikt się jeszcze nieodezwal , a pisało od 1-3 dni dostawa [emoji33]A u mnie jeszcze nic ani smyk ani bonprix i te zestawy do wózka to pisało, że wysyłają po 10 dniach
No tak, teraz to po prostu tragedia, ze ich nie ma[emoji6]Hahahah ja też dzisiaj siedziałam w necie poszukując białych butów, w stylu adidasówWidziałam na lotnisku u jakiejś dziewcyzny fajne new balance i znalazłam je w necie- ale WSZĘDZIE wykupione! Nawet UK i DE! Więc domyślacie się że teraz JESZCZE BARDZIEJ mi się ich chce???
![]()
@Margana wiem co czujesz, pomimo że może mniej przytyłam, to sapię strasznie i jakoś mi ogólnie niewygodnie... a to początek dopiero![]()
Tak tak leżę bo boję się cokolwiek zrobić, mam książki różne, ogólnie to miałam zacząć wyprawkę ogarniać ale dziś jakoś nie mam natchnienia może jakiś taki dzień tylko mam nadzieję że jutro już mi przejdzie i to tylko taki chwilowy spadek formy że tak powiem [emoji4] . Teraz oglądam jakieś programy w tv i tyle już niemoge się doczekać kiedy mój wróci z pracy a jeszcze parę godz do wieczora [emoji4] ale damy radę już tylko troszkę jak tyle dalysmy to i teraz damy [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji123] [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110] a Ty odpoczywaj też tyle ile się da [emoji8] [emoji8] [emoji8]
Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom
@Karla88 jak samopoczucie?
Ja zazwyczaj na lewym boczku ale w nocy często budzę się na plecachNajczęściej na plecach, lewy bok. Najmniej na prawym.
Napisane na moto x4 w aplikacji Forum BabyBoom