Margana
Fanka BB :)
To gratulacje! Masz wech psa policyjnego [emoji23]Najlepszego na świecieNaprawdę czasami aż ciężko mi uwierzyć ze znalazłam taki doskonały egzemplarz
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To gratulacje! Masz wech psa policyjnego [emoji23]Najlepszego na świecieNaprawdę czasami aż ciężko mi uwierzyć ze znalazłam taki doskonały egzemplarz
![]()
Trzymaj się jakośa dostałaś leki jakieś na to ciśnienie ? Czy zostawiona jesteś sama sobie ?
Zobacze jutro jakie bedzie mam nadzieje ze normalne.....z tym ze przygotowuje sie na akcje z cisnieniem bo w kazdej mialam tak od 30 tyg ,wizyta w srode to powiem gince.O kurcze, to mierz codziennie zeby czegos nie pominac. Oby to bylo jednorazowe!
Ja sie tez boje tego jak cholera ze mnie poloza wczesniej. Trzymam za ciebie kciuki zeby jednak ominal cie szpital.@oliwka_11 teraz dla Nas cieżarnych z problemami z cisnieneim chyba kiepski czas bo i u mnie wariuje. Pojutrze zapada decyzja czy mnie kłasć na patologię, bo znowu zaczęło wariować
Kurcze, tez masz przeboje z tymi ciazami. Dobrze, ze akurat wizyta w srode. Zmierz sobie jutro ze 3 razy i w srode przed wizyta tez zeby miec lepszy obraz.Zobacze jutro jakie bedzie mam nadzieje ze normalne.....z tym ze przygotowuje sie na akcje z cisnieniem bo w kazdej mialam tak od 30 tyg ,wizyta w srode to powiem gince.
Ja za Ciebie też trzymam z całych siłJa sie tez boje tego jak cholera ze mnie poloza wczesniej. Trzymam za ciebie kciuki zeby jednak ominal cie szpital.
Taki mam zamiar. W razie co leki i juz....tylko cholera biore juz tego tyle ze szkoda gadac.Kurcze, tez masz przeboje z tymi ciazami. Dobrze, ze akurat wizyta w srode. Zmierz sobie jutro ze 3 razy i w srode przed wizyta tez zeby miec lepszy obraz.
@Jola92 możesz na lotnisku narkotyki wywąchiwać [emoji23]To gratulacje! Masz wech psa policyjnego [emoji23]
A po co rajstopki? Ja dla takiego maluszka nie mialam.wcale no chyba ze bedziesz ubierac sukienki. Ja ubieralam Oliwie ale tak ok 6 mc . wczesniej wydawaly mi sie nie wygodne. A ubranek masz mase......nawet 3 bys dala rade ubrac. Ja dzis przejrzalam co się nadaje.....mialam.w planach prac prasowac ale niestety wpakowalam do wora i tyle.Czapeczki mam dwiewięc to muszę kupić, skarpetek mam bardzo dużo więc starczy, rękawiczek niedrapek kupię z dwie pary bo mam jedną. I nie wiem czy rajstopki kupować ? Jak tak to jakie ? cienkie, grube ?
I się poddam z zakupami[emoji23]Dla równowagi pewnie ta druga opcja haha![]()
Oliwka Ty to odpoczywaj kochana [emoji8]A po co rajstopki? Ja dla takiego maluszka nie mialam.wcale no chyba ze bedziesz ubierac sukienki. Ja ubieralam Oliwie ale tak ok 6 mc . wczesniej wydawaly mi sie nie wygodne. A ubranek masz mase......nawet 3 bys dala rade ubrac. Ja dzis przejrzalam co się nadaje.....mialam.w planach prac prasowac ale niestety wpakowalam do wora i tyle.