reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Witam się w III trymestrze :D Już wczoraj zaczynałam się trochę stresować bo mały był tak odwrócony, że czułam tylko takie bąbelki, zero kopnięć ale na wieczór trochę dał o sobie znać :)
Pani z którą siedzę w pokoju w pracy została dziś babcią, malutki 52cm, 3040g, termin miała na 16.04 :) Już nie mogę się doczekać mojego maleństwa [emoji7] Normalnie aż oczy mi się zaszkliły :blink:

Też uważam , że na razie starcza. Jak zobaczę , że mi brakuje to będę dokupywac. Wtedy. A rajstopki nie wiem, myślałam , że potrzebne, ale może kupię z trzy pary cieniutkich i dopiero na jesień będę kupować :) nie mialas dzisiaj ochoty tego robić ? No nie dziwię się.. a ty masz po rodzeństwie pewnie dużo nie ?
No patrząc na Twoje zasoby to ja już nic bym nie kupowała bo połowy nie zdążysz wykorzystać :)

A i muszę Was poprosić o kciuki bo dziś z moim znaleźliśmy mieszkanie, które nam się spodobało i zaczynamy ubiegać się o kredyt [emoji16] już je sobie zarezerwowalismy [emoji16] pół roku szukaliśmy mieszkania [emoji16] teraz mieszkamy u mojej mamy bo ona tu przyjeżdża tylko na weekendy więc placilismy za nia czynsz itp a teraz już szukaliśmy swojego miejsca na ziemi i naszej córci [emoji16] oby się udało i obym mogła już szykować pokój dla dzieciątka
Trzymam [emoji110]

Ja już nie☺️ też wszystkim życzę powodzenia na wizytach i na badaniach☺️ a ja dzisiaj mam rocznice slubu☺️ 8 lat temu zostałam mężatka ☺️ ciekawe czy mąż nie zapomnial☺️
To wszystkiego najlepszego na dalsze lata [emoji173]

Ostatnia edycja:
O tak[emoji5] ja 6 razy zdawałam i kiedy już stwierdziłam, że mam dość i jadę ostatni raz to zdałam[emoji5] miałam piękna pogode bo to był 30 czerwca
No właśnie [emoji4] a ja 6 grudnia dzięki Bogu za pierwszy razem zdałam bo taki stres jaki miałam podczas egzaminu to niewiem czy bym się zdecydowala na kolejne podejscie[emoji1] miałam takiego egzaminatora że szok , ciągle powtarzał jakie kobiety są głupie niewiem czy to był jakiś psychotest czy o co mu chodziło [emoji16]

reklama
No właśnie [emoji4] a ja 6 grudnia dzięki Bogu za pierwszy razem zdałam bo taki stres jaki miałam podczas egzaminu to niewiem czy bym się zdecydowala na kolejne podejscie[emoji1] miałam takiego egzaminatora że szok , ciągle powtarzał jakie kobiety są głupie niewiem czy to był jakiś psychotest czy o co mu chodziło [emoji16]
Ja 30 czerwca 2009 i też zawsze na każdym meeega stres, a na tym też się denerwowałam wtedy ale nie aż tak. Przed zmieniłam nauczyciela i był tak fajny facet miałam z nim kilka jazd przed egzaminem ale naprawdę potrafił uspokoić i dawał taka wiarę, że musisz zdac bo umiesz jezdzic

Do góry