reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipcowe mamy 2018

Ciekawe czy dziecko tez ubierali na muchomorka :D
Może na żwirka? [emoji23]

0d1yrjjgtd95fou3.png

reklama
Dziewczyny a co myślicie o wymiarach mojego Maluszka
BPD 7,2cm - 27w2d
HC 26,5cm - 27w2d
AC 21,1cm - 28w0d
FL 5,1 cm - 27w6d

Body krótki rękaw : 36
Body długi rękaw : 39
Spioszki : 40
Leginsy/dresiki/dżinsy/polspioszki : 55
Sukienki : 11
Bluzki : 24
Rampersy : 7
Polarki, cienkie bluzy, grube bluzy, kurteczki : 27
Ciepłe śpiochy : 4
Śpiworki : 6
Już nie rozdzielam rozmiarami. Tylko podliczylam razem 62/68 . Kilka ciuszkow 56 i garstka 74. Jeszcze mam dużą siatkę w piwnicy, muszę przejzec. Myślicie , że starczy ? Czy czegoś brakuje ?
Biorąc pod uwagę, że ja mam tak 1/6 tego, a ilościowo mam ciut więcej od przyjaciółki, której wystarczyło w zupełności, to... Na pewno nie braknie [emoji6]

0d1yrjjgtd95fou3.png

Na moje bardzo ładnie rośnie
Trochę się wystraszyłam jak mi gin powiedział, że jest o tydzień za duży ale jak sobie myślę teraz to on wpisał mi wtedy 26tc a tak na prawdę była już połowa 27go, więc ta różnica to tylko kilka dni. Tylko zastanawia mnie trochę, że brzuszek jest większy.

reklama
Do góry