nagini84
Fanka BB :)
Ja już też zauważyłam u siebie kaczy chód. A gdzie tam koniec [emoji14]To ładnie[emoji3]
Dziecko dopiero ma 1 kg a ja już chodzę jak pingwin z tym brzuchem... Przed porodem to chyba bede sie turlac[emoji23]
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już też zauważyłam u siebie kaczy chód. A gdzie tam koniec [emoji14]To ładnie[emoji3]
Dziecko dopiero ma 1 kg a ja już chodzę jak pingwin z tym brzuchem... Przed porodem to chyba bede sie turlac[emoji23]
![]()
U mnie wymiarami tydzień mlodsza a waga 930 g brzuszek też większy muske, że nie masz sie czym martwicTrochę się wystraszyłam jak mi gin powiedział, że jest o tydzień za duży ale jak sobie myślę teraz to on wpisał mi wtedy 26tc a tak na prawdę była już połowa 27go, więc ta różnica to tylko kilka dni. Tylko zastanawia mnie trochę, że brzuszek jest większy.
Ja też nie wiedzialam, że nie wolno. A dlaczego?A cynamonu nie wolno? Nie wiedziałam i czasem jadłam ciniminis
Patrzyłam i dużo jest ładnych na internecieAle w pl też jest sporo ślicznych ręcznie robionych maskotekmoże zobacz na dawandzie itd?
![]()
Trzymam kciuki [emoji106] [emoji106] [emoji106]A i muszę Was poprosić o kciuki bo dziś z moim znaleźliśmy mieszkanie, które nam się spodobało i zaczynamy ubiegać się o kredyt [emoji16] już je sobie zarezerwowalismy [emoji16] pół roku szukaliśmy mieszkania [emoji16] teraz mieszkamy u mojej mamy bo ona tu przyjeżdża tylko na weekendy więc placilismy za nia czynsz itp a teraz już szukaliśmy swojego miejsca na ziemi i naszej córci [emoji16] oby się udało i obym mogła już szykować pokój dla dzieciątka
Ja dostałam jakiś czas temu a wczoraj korzystając z promocji -55% na kolorowe przy okazji wzięłam i wyszło tak jak miało 1 grDziewczyny wy tez dostalyscie?Zobacz załącznik 845362
Sliczna tapeta gdzie kupowałaś bedzie na tej scianie stało łóżeczko ? Ja koncze za 10minut ta ochydna glukoze.wczoraj zavzelam 28 tydzien w poniedzialek wizyta a koncem miesiaca 3 prenatalne milego dniaExtra ta ściana wygląda [emoji106]
![]()