Dziwnie byłoby wołać dziecko na dworze Groszek [emoji16] Biedne to moje dziecko![]()
Ejjjj... ja na mojego syna wołam czasem Marian
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziwnie byłoby wołać dziecko na dworze Groszek [emoji16] Biedne to moje dziecko![]()
120/80 jest książkowe. Moja mi mówiła że przy 140/90 obserwacja. Wczoraj miałam 136/82 w gabinecie ale tam zawsze mi skacze [emoji2] codziennie mierze w domu i zawsze mam w granicach 120/80 więc narazie jestem spokojna [emoji4]Jezeli dobrze pamietam to takie idealna 120/70 ale nie jestem w 100 pewna. Pamietam jedynie ze powyzej 140/80 juz fo kontrolowania.
Popieram dziewczyny, ja też robiłam cywilny ze skromnym obiadem dla najbliższych ale zainwestowałam we fryzjera i makijaż. Dużo nie wyszło a przynajmniej czułam się dobrze [emoji4] w ten jedyny dzień masz czuć się piękna i nie żałuj sobie na to [emoji4]Ola czy 10 osob czy 50 nie robi roznicy. W tym dniu masz sie czuc piekna! I wiedziec ze wszyscy patrza na ciebie z zachwytem. A taki make up naprawde dziala cuda. Twój cie nie pozna jeszcze i beda jaja.
O ile u tego fryzjera będzie w ogóle możliwość zrobienia też makijażu to skorzystam chociaż słabo to widzę bo to znajoma M i ma już komplet klientów zapisanych na ten dzień a mnie przyjmie jeszcze przed otwarciem salonu. O 6:45 mamy być i podobno do 8:30 ma skończyć.Popieram dziewczyny, ja też robiłam cywilny ze skromnym obiadem dla najbliższych ale zainwestowałam we fryzjera i makijaż. Dużo nie wyszło a przynajmniej czułam się dobrze [emoji4] w ten jedyny dzień masz czuć się piękna i nie żałuj sobie na to [emoji4]
![]()
Aniołek 31.07.2017 (*)
No właśnie ja też byłam malutka dlatego nie liczę na duże dziecko poprzednia córeczka ważyła tylko 2200 gram będzie dobrze kochana teraz dzieciaczki dopiero szybciej zaczną rosnąćOoo to twoja taki okruszek, mój też nie jest jakiś wielki [emoji14]
Ale może jest jak piszesz, że my malutkie to i dzieciaczki malutkiez resztą ja jak się urodziłam miałam nie całe 3kg
![]()
O ile u tego fryzjera będzie w ogóle możliwość zrobienia też makijażu to skorzystam chociaż słabo to widzę bo to znajoma M i ma już komplet klientów zapisanych na ten dzień a mnie przyjmie jeszcze przed otwarciem salonu. O 6:45 mamy być i podobno do 8:30 ma skończyć.
Warto czy nie , lepiej według mnie mieć taką niz zwykla7 [emoji16]
Nie wiem czy warto wierzyć w te wszystkie zapewnienia, że coś może być antykolkowe![]()
No ja mam nadzieję że jest tak jak mówisz i z synkiem wszystko w jak najlepszym porządkuNo właśnie ja też byłam malutka dlatego nie liczę na duże dziecko poprzednia córeczka ważyła tylko 2200 gram będzie dobrze kochana teraz dzieciaczki dopiero szybciej zaczną rosnąć![]()