reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Jezeli dobrze pamietam to takie idealna 120/70 ale nie jestem w 100 pewna. Pamietam jedynie ze powyzej 140/80 juz fo kontrolowania.
120/80 jest książkowe. Moja mi mówiła że przy 140/90 obserwacja. Wczoraj miałam 136/82 w gabinecie ale tam zawsze mi skacze [emoji2] codziennie mierze w domu i zawsze mam w granicach 120/80 więc narazie jestem spokojna [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Ola czy 10 osob czy 50 nie robi roznicy. W tym dniu masz sie czuc piekna! I wiedziec ze wszyscy patrza na ciebie z zachwytem. A taki make up naprawde dziala cuda. Twój cie nie pozna jeszcze i beda jaja.
Popieram dziewczyny, ja też robiłam cywilny ze skromnym obiadem dla najbliższych ale zainwestowałam we fryzjera i makijaż. Dużo nie wyszło a przynajmniej czułam się dobrze [emoji4] w ten jedyny dzień masz czuć się piękna i nie żałuj sobie na to [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)

Dziś też nie mam czasu na forum.. Do końca tygodnia muszę się wynieść, a mój M jutro wyjeżdża do Norwegii i nie ma go właśnie do końca tygodnia. Ehh więc dziś większość pakuje.. A w Nd do rodziców na tydzień, po czym on w pon wraca i robi dalej mieszkanie w tydzień i prawdopodobnie będę mogła się wprowadzić.. Ufff

Popieram dziewczyny, ja też robiłam cywilny ze skromnym obiadem dla najbliższych ale zainwestowałam we fryzjera i makijaż. Dużo nie wyszło a przynajmniej czułam się dobrze [emoji4] w ten jedyny dzień masz czuć się piękna i nie żałuj sobie na to [emoji4]

oar8qqmzp357f8q1.png

Aniołek 31.07.2017 (*)
O ile u tego fryzjera będzie w ogóle możliwość zrobienia też makijażu to skorzystam chociaż słabo to widzę bo to znajoma M i ma już komplet klientów zapisanych na ten dzień a mnie przyjmie jeszcze przed otwarciem salonu. O 6:45 mamy być i podobno do 8:30 ma skończyć.

Ooo to twoja taki okruszek, mój też nie jest jakiś wielki [emoji14]
Ale może jest jak piszesz, że my malutkie to i dzieciaczki malutkie :) z resztą ja jak się urodziłam miałam nie całe 3kg :)
No właśnie ja też byłam malutka dlatego nie liczę na duże dziecko poprzednia córeczka ważyła tylko 2200 gram będzie dobrze kochana teraz dzieciaczki dopiero szybciej zaczną rosnąć :)

O ile u tego fryzjera będzie w ogóle możliwość zrobienia też makijażu to skorzystam chociaż słabo to widzę bo to znajoma M i ma już komplet klientów zapisanych na ten dzień a mnie przyjmie jeszcze przed otwarciem salonu. O 6:45 mamy być i podobno do 8:30 ma skończyć.

A zorientuj się może ile kosztuje makijaż u jakiejś makijażystki, oddzielnie..? Tzn może to nie jest taki duży wydatek jak się wydaje..

Ola, ponieważ mam dzisiaj lenia 1000 to szukałam Ci makijażu :D

Link do: Makijaż - Usługi kosmetyczne w Siemianowice Śląskie - OLX.pl

reklama
No właśnie ja też byłam malutka dlatego nie liczę na duże dziecko poprzednia córeczka ważyła tylko 2200 gram będzie dobrze kochana teraz dzieciaczki dopiero szybciej zaczną rosnąć :)
No ja mam nadzieję że jest tak jak mówisz i z synkiem wszystko w jak najlepszym porządku ;)

A tymczasem jadę do żłobka do moich dzieciaków :) muszę odsapnąć po pakowaniu.

Też macie problem z dodaniem zdjęć na forum?? :/

Do góry