Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Bo miałabyś teraz z lekka stres kurczęNo tak mysle[emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo miałabyś teraz z lekka stres kurczęNo tak mysle[emoji5]
Jak nie bedziesz miala to wtedy wlasnie przyda sie laktator elektryczny. Jak bedziesz miala bez problemu to reczny wystarczy na takie sporadyczne odciaganie jak chcesz gdzies wyjsc. No chyba, ze przy problemach nie zamietzasz walczyc o laktacje to wtedy w ogole nie oplaca sie elektrycznego kupowac.No też o tym myślałam, że wydam z 150 na ręczny a zaraz będę musiała dokupić elektryczny za 300 bo się będę męczyła zwykłym i wyjdzie na to , że wydam prawie dwa razy tyle. Tyle , że też nie wiadomo czy będę miała mlekoi wtedy najwyżej zwrócę do sklepu nie odpakowany
![]()
Ale mozesz lezec pupcia na takim kolku. Moze to dobry pomysl?Nie mogę słonko siedzieć za dużo [emoji20]
Cichy jest, rewelacjaA one bardzo głośne są ?
Jak się czujesz Karla?
Dam znać jak przyjdzie jutroObyś miała więcej szczęścia jak ja Kiniu [emoji1]
Ale moze sie przydac juz w szpitalu. Ja gdybym nie miala ze soba do porodu to byc moze w ogole bym nie karmila.To może poczekaj z zakupem? Zobaczysz po porodzie czy w ogóle potrzebujesz a w razie potrzeby szybko dojdzie przesyłka![]()
Dzisiaj miałam [emoji14] zdałam [emoji123][emoji23]
Laktatorem można podobno pobudzić laktacjeNo też o tym myślałam, że wydam z 150 na ręczny a zaraz będę musiała dokupić elektryczny za 300 bo się będę męczyła zwykłym i wyjdzie na to , że wydam prawie dwa razy tyle. Tyle , że też nie wiadomo czy będę miała mlekoi wtedy najwyżej zwrócę do sklepu nie odpakowany
![]()
Po za tym to doszły biodra i łydki które też bolą [emoji23] a u Ciebie ?Jak M?[emoji8]
A one bardzo głośne są ?