Margana
Fanka BB :)
Pod tym wzgledem ufam tylko Medeli[emoji5]Robię dokładnie tak samo. Medela jest super.
A uzywalas tez Calmy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pod tym wzgledem ufam tylko Medeli[emoji5]Robię dokładnie tak samo. Medela jest super.
Chodzi o to zeby mial dwufazowy system odciagania.A myślicie, że ręczny to lepiej taki z pompką czy tą rączką?
A z jakiej firmy kupujesz ?Cichy jest, rewelacja
Nie wiem jak z innych firm, ale medela ma tak, ze te same koncowki pasuja i do tecznego i do elektrycznego. Dlatego wypozyczajac elektryczny nie musialam kupowac koncowek bo mialam z recznego.Dziękuje za opinie. :* Będę się musiała zastanowić który lepiej kupić. Wiele razy się zastanawiałam i dalej nie mam pojęcia [emoji14] a nie wiesz czy jest laktator którego można używać ręcznie i elektrycznie ?
Nie wiem zapytam lekarki w czwartek na temat tych pozycji różnych [emoji4] mierzylam brzuszek iiiii 103 cm już mam [emoji16]Ale mozesz lezec pupcia na takim kolku. Moze to dobry pomysl?
Z rączka.A myślicie, że ręczny to lepiej taki z pompką czy tą rączką?
To powiem Ci po naszemu dupc ta robota i sie legnij[emoji16]Dzięki ze pytasz gardło już nie boli tylko katar ale jestem tak zmęczona nie mam siły na moc próbuje ogarniać ten syf ale z moja energia to będzie trwało miesiąc