SzczęśliwaCiężarna
Fanka BB :)
Ja miałam tak kilka rzeczy za mało nie wiem jak tam u CiebieMusisz teraz uważać na zaparcia ,ciekawe czy mi coś przepisze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam tak kilka rzeczy za mało nie wiem jak tam u CiebieMusisz teraz uważać na zaparcia ,ciekawe czy mi coś przepisze?
Ten sorbifer to chyba często dajaJa chyba też już to miałam kiedyś jak miałam anemię (przed ciąża podczas mojej super diety) bo buteleczka i litera Z na tabletce mi się kojarzy![]()
Ja dziś wzięłam swoją pierwsza w ciąży bo miałam 5 skurczTeż już pare razy ratowałam się nospa , w szpitalu pielegniarka powiedziała mi żeby brać już 3 razy dziennie ,muszę jutro gina zapytac
Ja biorę 3 razy dziennieTeż już pare razy ratowałam się nospa , w szpitalu pielegniarka powiedziała mi żeby brać już 3 razy dziennie ,muszę jutro gina zapytac
Bo jest z witamina C a ona pomaga chyba wchlaniac żelazoTen sorbifer to chyba często daja[emoji5]️ najważniejsze, żeby się żelazo podniosło
Może też malutki jakoś się przekrecal i się pospinalo tam coś oby już się nie powtórzyło[emoji8] [emoji8] [emoji8]Tak. Wzięłam jak by co. Moja gin mi każe brać no-spe doraźnie jak mam skurcze. Ale póki co samo magne b6 było ok. Mam nadzieję ze z tym krzyżem to jednorazowy incydent![]()
No pewnie biedny się nawacha i naoglada dziennie różności..[emoji1]Haha pierwszy zwrot do lekarza "niech pan otworzy okno) i zatka nos
A tak serio to zawsze przed wizytą mam mega fobie myje się 3 razy i jak czekam w kolejce coco chwi bym latała z chusteczkami do higieny
Miałam kiedys taką sytuację w pierwszej ciąży że weszłam po starszej kobiecie a on psiakal odswiezaczem ;D
U mnie już jest właśnie miałam pisać że burza przyszła [emoji4] ale u nas już była parę razy w tym roku tutaj nawet w zimę nie jest to nic nadzwyczajnego [emoji1] a dla mnie masakra bo bardzo nie lubięoooo do Warszawy zmierza burza! pierwsza w tym roku![]()
Mam nadzieję że jeszcze z tym żelazem poczeka bo u mnie z tym pessarem będzie trudno w łazience ;/Ja miałam tak kilka rzeczy za mało nie wiem jak tam u Ciebieale jeśli Ci zależy to zawsze możesz poprosic
Haha pierwszy zwrot do lekarza "niech pan otworzy okno) i zatka nos
A tak serio to zawsze przed wizytą mam mega fobie myje się 3 razy i jak czekam w kolejce coco chwi bym latała z chusteczkami do higieny
Miałam kiedys taką sytuację w pierwszej ciąży że weszłam po starszej kobiecie a on psiakal odswiezaczem ;D
oooo do Warszawy zmierza burza! pierwsza w tym roku![]()