Marika92
Fanka BB :)
Już leżę, w sumie dziś po pakowaniu się i ogarnięciu mieszkania ciągle leżęNo to do łóżka i słodkich snów [emoji3][emoji8]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Już leżę, w sumie dziś po pakowaniu się i ogarnięciu mieszkania ciągle leżęNo to do łóżka i słodkich snów [emoji3][emoji8]
No przy sobie będzie pewnie sporo ludzi , ale kupicie to co musicie i z głowyMy jutro wybieramy sie do Ikei po to biurko dla mlodej. Juz sie boje tej wycieczki i tych tlumow[emoji53]
To nic tylko się ciesz , zazdroszczę na prawdę. Oby do porodu już Ci tak zostało wkoncu musi nas ktoś "reanimowac"Ja sibie tak analizuje i jak narazie wogole moje hormony nie wariują jedynie co to od początku jestem mega wyluzowana [emoji23]
Naprawdę enie umiem tego wytłumaczyć ale leje na wiele rzeczy które normalnie doprowadziły by mnie do stanu wkurwienia
Ona ubezpiecza , numer konta w ogóle nie byl podany. Dopiero ja po zalaniu się tym zajęłam, za jej zgodą. Podalam numer konta, dane do korespondencji. Ponieważ odszkodowanie miało iść dla nas. Coś jej się odwidzialo i zrobiło się zamieszanie. Ale chyba przemyslala wszystko i zadzwoniła do mnie w południe, przeprosiła. Powiedziała , że postara się jak najszybciej wysłać upoważnienie żebyśmy mogli sobie remontowac. Więc póki co jest dobrze. Ale ile nerwów mnie to kosztowało ...
* no dobrze, to skoro ubezpiecza się gole mury to dlaczego odszkodowanie dostaniemy za meble w kuchni, panele itp.
* To jak się umeblujemy to możemy na własną rękę ubezpieczyć sobie meble? Czy skoro nie jesteśmy właścicielami mieszkania to z odszkodowaniem będzie tak jak teraz ? Należy się właścicielom ?
* A skoro ubezpiecza się gole mury, to gdyby nie były ściany naprawione, pomalowane, panele położone itp to myślisz , że ona by coś dostała ? Wątpię.. bo co by było przez wodę zniszczone ? Mur ? Przecież wyschnie i jest nie naruszony.. mieszkanie ubezpiecza się w całości chyba, z całą zawartością.
Ja uwielbiam burzeObserwowanie ich mnie fascynuje od dziecka
![]()
To nic tylko się ciesz , zazdroszczę na prawdę. Oby do porodu już Ci tak zostało wkoncu musi nas ktoś "reanimowac"
Oby żadnej z nas niedopadl [emoji4] bo mój chyba się wyprowadzi do piwnicy albo będzie brał dodatkowe godziny I tak ma Anielska cierpliwość na te moje różne jazdyNo oby trzymał mnie taki luz bo jak po porodzie przejdzie to baby blues będę mieć gotowy [emoji23]
Oj jak ja bym tak chciala[emoji5]Ja sibie tak analizuje i jak narazie wogole moje hormony nie wariują jedynie co to od początku jestem mega wyluzowana [emoji23]
Naprawdę enie umiem tego wytłumaczyć ale leje na wiele rzeczy które normalnie doprowadziły by mnie do stanu wkurwienia
No musimy, a tylko w sobote mozemy, jak wiekszosc[emoji6]No przy sobie będzie pewnie sporo ludzi , ale kupicie to co musicie i z głowy
No musimy, a tylko w sobote mozemy, jak wiekszosc[emoji6]