Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Chyba w wiekszosci szpitali tak jestU Ciebie na IP sprawdzają i jak jest okej to do domu ?
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Chyba w wiekszosci szpitali tak jestU Ciebie na IP sprawdzają i jak jest okej to do domu ?
Trzymam kciuki żeby wszystko było w porządku :*
U mnie zatrzymują wtedy na 1 noc, chyba, że ktoś jest rano i jest ok, to czasem wieczorem wypuszczają, ale zawsze jest formalne przyjęcie do szpitalaWe wcześniejszym szpitalu sprawdzali i jak było ok puszczali do domu teraz zmieniłam szpital i nie wiem jak jest właśnie a nie chciała bym zostać w szpitalu jak nic złego się nie dzieje
Właśnie tak zrobię zamówię żeby mieć na wszelki wypadek żałuję że wcześniej tego nie zrobiłama kurczeBędzie dobrze a w te paseczki to na przyszłość też się możesz zaopatrzyć jakby niemieli stacjonarnie to zamów sobie przez neta [emoji8]
Myślę , że zrobią test na wody i jak będzie ok to wypuszcza do domu co innego jakbyś miała jakieś inne dolegliwości to mogliby Cię na obserwacji zostawić [emoji4]We wcześniejszym szpitalu sprawdzali i jak było ok puszczali do domu teraz zmieniłam szpital i nie wiem jak jest właśnie a nie chciała bym zostać w szpitalu jak nic złego się nie dzieje
No nieprzewidzialas tego [emoji4]Właśnie tak zrobię zamówię żeby mieć na wszelki wypadek żałuję że wcześniej tego nie zrobiłama kurcze
Aha bo jak ja byłam z bolacym brzuchem co okazało się ze to jelita i było jednorazowe zaraz przeszło po wyproznieniu ale pojechałam sprawdzić bo się martwiłam to sprawdzili wszystko i puścili mnie do domuU mnie zatrzymują wtedy na 1 noc, chyba, że ktoś jest rano i jest ok, to czasem wieczorem wypuszczają, ale zawsze jest formalne przyjęcie do szpitala
To z tego co czytam , to dziecko układa się główka w dół. I stąd ten ból. To dziękuje, może to rzeczywiście to.Mi to wygląda na rwę kulszową. Mnie też męczy często, a szczególnie jak coś porobie dłużej.
Właśnie nic innego się nie dzieje nic mnie nie boli brzuszek luzniutki mała się kręci normalnie także mam nadzieje ze nic złego się nie dzieje.. dziękuję za wsparcie :*Myślę , że zrobią test na wody i jak będzie ok to wypuszcza do domu co innego jakbyś miała jakieś inne dolegliwości to mogliby Cię na obserwacji zostawić [emoji4]
Właśnie tego się boje u siebie w szpitalu. Bo zanim zbadają na IP to od razu kładą na oddział. I to nie jest za dobre.. bo więcej stresu i zamartwiania się nawet jeśli nic złego się nie dzieje..We wcześniejszym szpitalu sprawdzali i jak było ok puszczali do domu teraz zmieniłam szpital i nie wiem jak jest właśnie a nie chciała bym zostać w szpitalu jak nic złego się nie dzieje