Margana
Fanka BB :)
Ja tez tak podawalam. Nie wazne jakie karmienie. Z wit K bylo tak, ze przy mm sie nie podawalo.Nasza pediatra kaze podawać czy kp czy butelka 400 j.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tez tak podawalam. Nie wazne jakie karmienie. Z wit K bylo tak, ze przy mm sie nie podawalo.Nasza pediatra kaze podawać czy kp czy butelka 400 j.
Oliwka drgawki i dreszcze to zupelbie co innego! Nie czytaj wiecej!
Sa suplementy i sa leki na recepte. Ja podaje mlodej Devicap, bo jest wlasnie lekiem przez co lepiej sie wchlania. Poza tym na recepte kosztuje ok 4zl. Kapsulki zwykle sa dosc drogie.Aha czyli poprostu Wit DMyślałam że może są jakieś takie jak leki [emoji5]
Kurcze ja nie toleruje miety, dlatego biore tylko rennie owocowe. Ale moze sprobuje[emoji53]Gaviscon mozna w cisxy na zgage
U mnie co trzeci dzien dwie tubki
Nasza pediatra kaze podawać czy kp czy butelka 400 j.
Aha czyli poprostu Wit DMyślałam że może są jakieś takie jak leki [emoji5]
Kiefys polecano do roku. Teraz poleca sie ( przynajmniej w Polsce) zeby wszystkie dzieci i dorosli brali caly czas. Wsxedzie o tym przypominaja.Moja tez czy mm czy kp witd3 od po porodzie
Kupuje te ze strzykawka dozownikiem 5ml dziennie
A do kirdy dzieci je musza brac?
O jak fajnie[emoji3]Masz gratis recepte od pediatry na te wit[emoji2]tutaj
Generalnie od 20tc zdaza sie tak ok 10 razy na dobe. A tak czesciej to wlasnie od kilku dni na wieczor.Często tak Masz?