• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Super, dzięki już dobie zrobiłam screena bo znowu zapomnę [emoji4]
Jest jeszcze taka strona :) są kategorie na letnie i całoroczne i podkategorie wiekowe
Screenshot_2018-04-17-12-12-43.png

Załączniki

• Screenshot_2018-04-17-12-12-43.png
    Screenshot_2018-04-17-12-12-43.png
    61,2 KB · Wyświetleń: 260
No widzisz, jaka złośliwość losu, wszystko udało się załatwić, nawet pogodę [emoji23] a ja akurat teraz zasmarkana :D Aaa w ogóle jeszcze się nie pożaliłam, akurat w sobotę między 11 a 13 będzie u mnie jakiś bieg uliczny i ulice zamknięte, mam tylko nadzieję, że jakoś dojedziemy z usc do restauracji. Mam wkurw na maksa :crazy:

No tak, teraz sezon na maratony itp.. Ale mam nadzieję że wszystko będzie ok. Na parę młodą wszyscy poczekają≥..!! :)

Żeby wam się kochane nie nudziło to mam jeszcze jedno pytanie dotyczące imion dla dziewczynki [emoji6] jakie są wasze ulubione?

Zosia! Moja nieodwzajemniona miłość :D A poza tym ja lubię takie klasyczne, jak Marysia ale też Nina, Pola, Tosia, Stefania mi się nawet podoba ostatnio..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry