malina_11
Fanka BB :)
Śmieszyło by mnie to gdyby ktoś mówił do mojego dziecka Fred [emoji23][emoji23][emoji23] dobra decyzja [emoji847]Przeczytałam jeszcze zdrobnienia @malina_11 i Fryderykowi już podziękujemy![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Śmieszyło by mnie to gdyby ktoś mówił do mojego dziecka Fred [emoji23][emoji23][emoji23] dobra decyzja [emoji847]Przeczytałam jeszcze zdrobnienia @malina_11 i Fryderykowi już podziękujemy![]()
U mnie to nie jest typowe mówienie do brzucha bo mi też z tym głupioJakoś mi dziwnie mówić do brzucha, nie wiem czemu bo bardzo bym chciała nie mieć z tym problemu, ale spróbujęMnie tak opętało jeszcze nim zaszłam w ciąże Lilianna a jak już zrobiłam test to nagle tak jakby zrobiło mi się obojętne i z dnia na dzień zaczęłam myśleć o brzuszku, że to on
![]()
Gabrysia też jest fajne. I dobrze mi się kojarzy, miałam w klasie w LO jedną i była bardzo ładna i sympatycznaMi połowa imion nie pasuje z tego względu, że źle mi się kojarzą a drugie pół jest u znajomych czy rodziny [emoji23] żeby to było takie łatwe [emoji849] mi od samego początku chodzi po głowie Gabrysia ale mój K nie jest przekonany. Jak On nie przekona mnie do innego imienia albo nie wpadnie mi jakieś do głowy to zostaje przy Gabrysi.
Frycek?Jak to nie poczekają...?! Halo, muszą!
No wiem, bo ja też ciągle w "rozkroku" między Massimiliano a Federico- tylko jakie może być zdrobnienie imienia Fryderyk???

Śmieszyło by mnie to gdyby ktoś mówił do mojego dziecka Fred [emoji23][emoji23][emoji23] dobra decyzja [emoji847]

Frycek?![]()

To u nas też to tak mniej więcej wygląda. Ja często mówię "Groszek" tak się jakoś osłuchałam z tym już i wydaje mi się to naturalneU mnie to nie jest typowe mówienie do brzucha bo mi też z tym głupioRaczej chodzi o to, że np mówię, że "to kupiłam dla Paulinki", albo syn snuje wizję co będziemy robić z Paulinką. Mąż czasem złapie mnie za brzuch i mówi "Co tam Paula"? I to wszystko sprawia, że się imię osluchalo
![]()
Aż sprawdziłam na necie bo nic mi do głowy nie przychodziło Zobacz załącznik 847539
My już mamy wybraneŻeby wam się kochane nie nudziło to mam jeszcze jedno pytanie dotyczące imion dla dziewczynki [emoji6] jakie są wasze ulubione?
Kurcze ja nie toleruje miety, dlatego biore tylko rennie owocowe. Ale moze sprobuje[emoji53]