Margana
Fanka BB :)
Super! Juz coraz blizej[emoji3]Dzień dobry.
Zaczynam 30 tydzień. Yupiiii!!!!
Pogoda paskudna. Jak nic przespie pół dnia. Na szczęście zgaga lekko odpuscila to może zjem coś normalnego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super! Juz coraz blizej[emoji3]Dzień dobry.
Zaczynam 30 tydzień. Yupiiii!!!!
Pogoda paskudna. Jak nic przespie pół dnia. Na szczęście zgaga lekko odpuscila to może zjem coś normalnego.
Mi się Federico z zbuntowanym aniołem kojarzy [emoji23]Jak to nie poczekają...?! Halo, muszą!
No wiem, bo ja też ciągle w "rozkroku" między Massimiliano a Federico- tylko jakie może być zdrobnienie imienia Fryderyk???
Nie mogę nadążyć dzisiaj za Wami. No gardło boli ją mocno od rana się mało co odzywa nie wiem czy jutro nie do lekarza. A mialam isc wyniki zrobić chyba przeloze na czwartekO matko, wspolczuje. Oby szybko przeszlo!
Haha, moja mloda idzie jutro do kontroli. Tez lubi, bo zawsze cos dostaje[emoji3]Ja zaraz zbieram pupę i muszę się ogarnąć na 11 mamy z synkiem do dentysty ,kontrol
O dziwo nie moze się doczekać bo wie że dostanie cis od pani doktor ,i będzie siedział na fotelu dinozaura![]()
Super! Powodzenia jutro!Odebrałam wyniki krzywej cukrowej i uffffwszystko w normie,a nawet bliżej dolnej granicy normy,co jest dość ciekawe przy moim pochłanianiu słodkiego
życzę miłego dnia i powodzenia na wizytach.ja mam jutro
![]()
No mam nadzieję, bo coraz bardziej czuję, że nos mi się zatyka.Oj Ola, oby Cie tylko nic nie zlapalo!
NelaHania ładnie, Marysia teżA Nelka to Nela czy Nel?
Zobacze jak dzis bedzie jak nie wychodze z domu. Za tydzien jestem umowiona na ktg to bym chciala wytrzymac do tego czasu.Kurczę może przedzwon do lekarki?
To swietnie. Taki szybki wirusik. Oby Marysi tez szybko przeszlo!Ogólnie wygląda już na zdrowego, trochę zakaszlal z rana ale bez gorączki od wczoraj