Wronka199
Fanka BB :)
Zazdroszczę.. Ja musze czekac do konca połogu... I to nie przez to zr lekarz nie pozwala tylko maz nie chce[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]Ja też tak czekam[emoji5] żeby już było bezpiecznie [emoji5]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Zazdroszczę.. Ja musze czekac do konca połogu... I to nie przez to zr lekarz nie pozwala tylko maz nie chce[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]Ja też tak czekam[emoji5] żeby już było bezpiecznie [emoji5]
A czemu mąż nie chce?Zazdroszczę.. Ja musze czekac do konca połogu... I to nie przez to zr lekarz nie pozwala tylko maz nie chce[emoji26][emoji26][emoji26][emoji26]
Nie chce syna po glowie pukac... I na sama mysl o tym ze w brzuchu jest synus odechciewa mu się... No nic nir poradze[emoji13]A czemu mąż nie chce?
Nie chce syna po glowie pukac... I na sama mysl o tym ze w brzuchu jest synus odechciewa mu się... No nic nir poradze[emoji13]
To samo mowilam no ale nie będę go na sile gwalcic[emoji13] twierdzi ze nie podnieca go jak syn tam jest[emoji13] i przez to mniej atrakcyjna dla niego jestem[emoji13]No przecież go po głowie nie puka
W macicę go nie wkłada [emoji23]
Trzymam za słowo [emoji106][emoji106][emoji106]Jeśli nie będę wyglądała jak pasztet to może i wrzucę na sobie [emoji23]
W takiej temperaturze to jeansów sobie nie wyobrażam, bez względu na ciążę [emoji6]Jakie mam znowu fale gorąca to masakra i to w normalnych jeansach i w krótkim rękawie, chyba muszę zacząć chodzić częściej w sukienkach.
Jakby mój mi powiedział, że jestem dla niego mniej atrakcyjna przez ciąże to bym normalnie focha strzeliłaTo samo mowilam no ale nie będę go na sile gwalcic[emoji13] twierdzi ze nie podnieca go jak syn tam jest[emoji13] i przez to mniej atrakcyjna dla niego jestem[emoji13]
Ja mu obiecalam ze dzisiaj bedzie gwalt bo 2 tyg juz pokutuje[emoji13][emoji13]Wronka199, to mój mówi to samo [emoji14]
chociaż zdarza nam się czasem poseksować [emoji14]
hej,
wróciłam od koleżanki z pracy, poplotkowałyśmy trochępokręcę się po domu a na 18stą do szkoły rodzenia
![]()
Rano jak wychodziłam do pracy to było u mnie tylko 6 stopni a teraz to nie wiem, bo siedzę ciągle w pokoju.W takiej temperaturze to jeansów sobie nie wyobrażam, bez względu na ciążę [emoji6]