Koniecznie wrzuć zdjęcia [emoji106][emoji16]Jak będę miała wenę po pracy to może dziś się tym zainteresuje [emoji14] Jak coś kupię to się pochwalę![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Koniecznie wrzuć zdjęcia [emoji106][emoji16]Jak będę miała wenę po pracy to może dziś się tym zainteresuje [emoji14] Jak coś kupię to się pochwalę![]()
Jeśli nie będę wyglądała jak pasztet to może i wrzucę na sobie [emoji23]Koniecznie wrzuć zdjęcia [emoji106][emoji16]
Ja też tak czekamJa na sex czekam do 36 tygodnia, lekarka od razu powiedziała ze dopiero wtedyjeszcze dwa miesiące
![]()
Ja to ciągle uskuteczniamJakie mam znowu fale gorąca to masakra i to w normalnych jeansach i w krótkim rękawie, chyba muszę zacząć chodzić częściej w sukienkach.
O której masz wizytęHalooo wszystkim!! Nie bylo mnie kilka dni i chyba nie dam rady nadrobic was[emoji13][emoji13]
Ciągle w ruchu jestem, nawet nie mam czasu podrapac sie po tylku[emoji13] mam nadzieje ze nic zlego sie nie działo pod moja nieobecność[emoji4][emoji4]
Dzisiaj zaczynam 28 tc.. Jeszcze 12[emoji13][emoji13]
A jutro wizyta.. Już nie moge sie doczekac[emoji7]
Zastanawiam się tylko kiedy można spokojnie wychodzić już bez rajstop.Ja to ciągle uskuteczniam![]()
Jeszcze nie wiem czekam az lekarz da mi znac bo chcialam najpozniejsza godzine[emoji13] ale miedzy 11 a 12[emoji13]O której masz wizytę![]()
Tego nie wiem ale jak ja wychodzę dopiero popołudniu i jakoś nie mega daleko to już ich nie mamZastanawiam się tylko kiedy można spokojnie wychodzić już bez rajstop.