• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

To ja z innej beczki: chyba dziś pojadę na izbę przyjęć sprawdzić czy wszystko jest ok. Leze cały czas w łóżku a zaczął boleć mnie brzuch jak na miesiączke i cały krzyż. Do tego tak mnie przeczysciło że masakra:( nie bolał mnie brzuch ani nic. Nie mam skurczy. Brzuch mi się nie spina więc już nie wiem co to jedt

reklama
Ja też bym się nie zgodziła na obracanie dziecka.

K8y, może lepiej pojedź. Sprawdza co jest grane i w razie czego pomogą albo Cię uspokoją, że wszystko jest dobrze.
A jak się ruszasz to też Cię boli ? Cały czas boli ?

To ja z innej beczki: chyba dziś pojadę na izbę przyjęć sprawdzić czy wszystko jest ok. Leze cały czas w łóżku a zaczął boleć mnie brzuch jak na miesiączke i cały krzyż. Do tego tak mnie przeczysciło że masakra:( nie bolał mnie brzuch ani nic. Nie mam skurczy. Brzuch mi się nie spina więc już nie wiem co to jedt
Lepiej sprawdzić. Nawet jeśli to infekcja to lepiej szybciej zareagować. Chociaż duże prawdopodobieństwo, że to po prostu jelitówka ;)

K8y, dawaj znać jak tam u Ciebie. Trzymam kciuki, żeby Ci przeszło jak najszybciej!

Dziewczyny, a czy owinięcie się pępowina przez dziecko można jakoś zaobserwować po ruchach czy tylko przez usg ?
Moja mala leżała dupka do dołu i niedawno czułam jak się odwracała i teraz czasem czuje takie dziwne jej ruchy. Takie gwałtowne i takie jakby trzepotanie w środku. Jakby chciala sie odwrocic czy przekrecic ale nie moze. Wczesniej takich nerwowych ruchów nie czulam. Muszę lekarzowi powiedzieć, bo troszkę mnie to martwi o_O

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry