gosia321
Fanka BB :)
34W Twoim wieku znaczy ile 51???!?!?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
34W Twoim wieku znaczy ile 51???!?!?
34ona 36 moze sie juz czuje jak stara dupa ja na szczescie nie
![]()
Boję się już wierzyć że może zdarzyć się jedz taki cud ... Ale dobrze wiemy że nadzieja umiera ostatnia ..
Cieszę się bardzo z tego malucha .. Już jest całym moim światem
Ale oprócz wielkiego szczęścia poczułam jednocześnie wielka pustkę ..
Chyba za bardzo sobie wkręciłam ( i to poniekąd z Wasza pomocą) że przy takiej becie mogą być bliźniaki
Zbieram fundusze i działam (od jutra[emoji14]) :*
Właśnie takie teksty wkurzają najbardziej . Jakby kuzwa nie rozumieli ze to nie od nas zależy , każda z nas gdyby mogła miała by już dawno ale niestety my marzycielki będziemy się cieszyć z pieluch nawet jeśli uda się przed 50Ja bym mogla to przeslac mojej przyjaciolce od ktorej coraz bardziej sie oddalam bo mimo jej kciokow czasem wymknal.sie jej niepotrzebne teksty np w stylu ja w twoim wieku juz bym nie chciala dzieci i tu mi spadla kapara na podloge jak mozna nie rozumiec uczuc kogos kto sie stara o dziecko i porownywac z soba ktora juz dawno je ma. No nic ale odpuszcze sobie choc otworzylo by jej to szeroko oczy na nasz problem
Kurczę jakbym dostała @ to bym działała równo z Tobą .Zbieram fundusze i działam (od jutra) :*
czekajcie jeszcze chwilęTo nie tak ze sie nie cieszy.. Dziękujemy Bogu za to co nam dał!!
Mąż cieszy się i to bardzo .
Ale w głowie gdzieś zabłysa że mogą być bliźniaki i teraz chwilowo czujemy pustkę..
Nie no 51 to malo [emoji12] tamten tekst zabrzmial jak by miala minimum 80 [emoji28]W Twoim wieku znaczy ile 51???!?!?
Doskonale Cie rozumiem. Ja też po podaniu dwóch zarodków w głowie sobie poukladalam bliźniaki, dwojeczka bablow itp i tez jak wynik bety odebrałam to wszyscy pisali ze ma bank bliźniaki i to zdziwienie ma usg że jeden pecherzyk.... To od nowa układanie w głowie że jednak jeden Brzdac, pojedynczy wózek. I wielka niespodzianka na serduszkowej [emoji173] a wizyta serduszkowa kiedy?Boję się już wierzyć że może zdarzyć się jedz taki cud ... Ale dobrze wiemy że nadzieja umiera ostatnia ..
Cieszę się bardzo z tego malucha .. Już jest całym moim światem
Ale oprócz wielkiego szczęścia poczułam jednocześnie wielka pustkę ..
Chyba za bardzo sobie wkręciłam ( i to poniekąd z Wasza pomocą) że przy takiej becie mogą być bliźniaki