Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ale to nie pierwsza taka ich akcja także w ogóle się tym nieprzejmuj może zaczną myśleć wkoncu trochęNo dokładnie teraz wyszłam na głupka bo aferę zrobiłam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale to nie pierwsza taka ich akcja także w ogóle się tym nieprzejmuj może zaczną myśleć wkoncu trochęNo dokładnie teraz wyszłam na głupka bo aferę zrobiłam
Jak to zrobilas, ze sie udalo tyle wywalic? Bo u mnie negocjacje o prawie kazda rzacz[emoji53]Aktualnie to nawet się cieszę ze chodzę do pracy bo jakbym miała cały dzień siedzieć i patrzeć na ten syf to serio bym płakała ..
Morgana znam bol sprzątania pokoju corki [emoji23] po ost porządkach wyrzuciłam wszystko dosłownie kartki karteczki plakaty
Misie spakowałam do wora schowałam
Rzeczy którymi się nie bawi i leżą dałam biednej rodzinie i od razu przejrzało póki co narazie czysto ciekawe jak długo
HahahhAha [emoji23] pewnie nawet nie wie ze jego życie jest zagrożone [emoji16]
@Karla88 mam nadzieje ze nie będziesz miała takich przygód z wyłazeniem natłuszczona z wanny jak ja [emoji23]
Ja tez w wannie, ale tylko ze zwykłym płynem! Co wieczor mam wrażenie ze stopy mi puchną... dzisiaj przeszłam się trochę i zadyszka jak nie wiem co [emoji51] No wkurza mnie to na maxa!
Kurcze, a jak juz sie trafi dzien, ze moge nic nie robic to mnie meczy, ze tyle w kolo do zrobienia a mi sie nie chce. Nawet nie potrafie sie normalnie zrelaksowac[emoji53]Ty akurat zdecydowanie za mało odpoczywasz, więc należy Ci się [emoji106]
Jak to zrobilas, ze sie udalo tyle wywalic? Bo u mnie negocjacje o prawie kazda rzacz[emoji53]
Wlasnie cos ostatnio mam takie nizsze cisnienie.Może ciśnienie? Mnie też trochę zabolała po południu, ale przeszło już...
Juz dwa razy tak dwa dbi sprzatala i dalej to samo[emoji53] Teraz powiedzialam, ze jak posorzata i cos befzie odlozone nie na miejsce to wywalam do kubla. Az caly poloj bedzie pusty[emoji6]Uuuu czyli podniosła Ci ciśnienie już na Maxa [emoji1] no tak musi się nauczyć
Ja wylaze z wanny jak paralityk [emoji23]
Ja juz nie moge butow zawiazac[emoji53]Mnie nie tylko stopy[emoji2] A co do chodzenia to do łazienki i kuchni jeszcze się jakoś kulam[emoji23] chociaż to podnoszenie się jest komiczne [emoji1]
Tez licze na to, ze samodzielne sprzatanie podziala. Na razie slabo dziala, ale nadal walcze[emoji53]Powiem wam tak - jako dziecko absolutnie nie byłam w stanie UTRZYMAĆ porządku - jak mi mama sprzątała, to bardzo szybko było tak samo, itd.
Zmieniło się dopiero, jak zaczęłam sprzątać sama - wtedy przestałam chomikować, zaczęłam na bieżąco wyrzucać śmieci, itd - aha, kosz na śmieci w pokoju to była rzecz niezbędna![]()