• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2018

Mija szwagierka ur w 30 tyg mała miała 1 kg jest zdrowa nie ma żadnych wad rozwija się prawidłowo do pierwszego roku życia jedynie był widać różnice tych 3 mieisecy w wyglądzie potem nadrobiła
Teraz kumpela 17.04 urodziła w 36 tyg mały 3200g 10 punktów
Chyba nie ma reguły
napewno, troche szczescia potrzeba ...ja mam z36 tyg synka 2800 mial idealnie jak lekarz wyliczyl itez 10 punktow ! corka z 38 tyg i 2700 i 8 punktow miala!
siostra ma blizniaki z 32 tyg kolo 1,5 kg obaj ,troche problemow mieli , terapie wizyty ale teraz nikt by nie powiedzial , super sie rozwijaja ...

reklama
Mija szwagierka ur w 30 tyg mała miała 1 kg jest zdrowa nie ma żadnych wad rozwija się prawidłowo do pierwszego roku życia jedynie był widać różnice tych 3 mieisecy w wyglądzie potem nadrobiła
Teraz kumpela 17.04 urodziła w 36 tyg mały 3200g 10 punktów
Chyba nie ma reguły
Dokładnie to wszystko zależy jak silne jest dziecko ,niech siedzące brzuszku jak najdłużej i siły nabierają :)

Dziecko nie wazy 500 g w 27 tygodniu,a blizej mu do 1 kg .
I ma bardzo duza szanse przezycia .

Agatka29 - nie stresuj sie. U mnie tez rokowania,ze bedzie wczesniak znowu,ale musimy byc silne . Juz blizej niz dalej ,a kazdy kolejny tydzien dla dzidzi jest zbawienny. Trzymaj sie mocno.

Onaszczesliwa2018 - trzymam kciuki za Was. Jestes twarda!!! Dasz rade....
Piecioraczki moga wazyc po 500g w 27 tc moja droga. A co do drugiej kwestii to mowa byla o normalnym zyciu a nie o przezyciu.

napewno, troche szczescia potrzeba ...ja mam z36 tyg synka 2800 mial idealnie jak lekarz wyliczyl itez 10 punktow ! corka z 38 tyg i 2700 i 8 punktow miala!
siostra ma blizniaki z 32 tyg kolo 1,5 kg obaj ,troche problemow mieli , terapie wizyty ale teraz nikt by nie powiedzial , super sie rozwijaja ...
Mój synek 35 tydz 3060 i też 10 punktów potem też trochę problemów wczesniaczych wyszlo i mimo wagi sporej to np nie mogl utrzymać temperatury na początku teraz już nic po nim nie widac☺️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry