• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama
Dokładnie. Ja 4 lata temu w pierwszej ciąży też nie miałam żadnych objawów, raz mnie zemdlilo, żadnych plamien, brzuch mnie nie bolał, zgaga pojawiła się dopiero początkiem 3 trymestru jak młoda zaczęła uciekać żołądek. W połowie drugiego zaczął się stawiać brzuch. W pierwszym trymestrze nic mnie nie bolało, tylko lekko sutki wrażliwe były.

A teraz wszytko mi dolega Hehe
Dokladnie, kazda ciaza jest inna. Ja z corka tez nie mialam zaaadnych objawow, nic, no moze jedynie sennosc. A teraz? Mdlosci, sennosc, pecherz i miliony innych dziwnych rzeczy

reklama
Postaraj się uspokoić, choć wiem ze nie jest to łatwe. Ale uważam, ze jeśli działo by się coś złego to już byś o tym wiedziała. Nie ma skurczy a to tez powinno cię uspokoic. Jedynie dla pewności i spokoju zrobiłabym tą betę i progesteron. Lepiej zrobić to niż ingerować tam głowicą usg przy tym plamieniu. Ale to moje zdanie. A jak co, to poczekaj chociaż do końca tygodnia z usg. Trzymam cały czas kciuki i myśl pozytywnie!

reklama
Postaraj się uspokoić, choć wiem ze nie jest to łatwe. Ale uważam, ze jeśli działo by się coś złego to już byś o tym wiedziała. Nie ma skurczy a to tez powinno cię uspokoic. Jedynie dla pewności i spokoju zrobiłabym tą betę i progesteron. Lepiej zrobić to niż ingerować tam głowicą usg przy tym plamieniu. Ale to moje zdanie. A jak co, to poczekaj chociaż do końca tygodnia z usg. Trzymam cały czas kciuki i myśl pozytywnie!
jeśli mnie odwaga nie opuści jutro pójdę na bete i/lub progesteron. Z USG się na pewno wstrzymam minimum do końca tygodnia bo też nie chcę żeby tam mi ciągle ktoś grzebał. Poza tym jeszcze tak sobie myślę... A może właśnie przy badaniu pękło jakieś naczynko i teraz powolutku to schodzi razem ze śluzem? A że leżę plackiem i więcej śluzu jest tylko jak się poruszam no to jeszcze to trwa?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry