Hej dziewczyny
mam nadzieję, że mimo prywatnego wątku dalej tutaj zaglądacie
byłam tu na samym początku, niestety ciążę straciłam i teraz myślami właśnie jestem z Wami. Część z Was pewnie już urodziła - chciałam złożyć gratulacje
cieszę się ogromnie z Waszego szczęścia
a za dziewczyny, które są jeszcze przed porodem - trzymam kciuki 

reklama
penguinlicious
Moderator
Pamiętam Cię. Jak się trzymasz?Hej dziewczynymam nadzieję, że mimo prywatnego wątku dalej tutaj zaglądacie
byłam tu na samym początku, niestety ciążę straciłam i teraz myślami właśnie jestem z Wami. Część z Was pewnie już urodziła - chciałam złożyć gratulacje
![]()
Na dzień dzisiejszy 13 z nas już rozpakowanych, dwa porody w trakcie
A jak Ty się czujesz? Już po porodzie?Pamiętam Cię. Jak się trzymasz?
Na dzień dzisiejszy 13 z nas już rozpakowanych, dwa porody w trakcie![]()
oleczka44
Fanka BB :)
Bardzo miło z Twojej stronyHej dziewczynymam nadzieję, że mimo prywatnego wątku dalej tutaj zaglądacie
![]()
penguinlicious
Moderator
Głównie zmęczona, ale i szczęśliwaA jak Ty się czujesz? Już po porodzie?![]()
Super! Gratulacje wielkie i zdrówka życzęGłównie zmęczona, ale i szczęśliwaTak, córcia się trochę pospieszyła i przyszła na świat na granicy wcześniactwa (37+1). Poród z powikłaniami, ostatecznie zakończony CC, Mała na pierwsze dwa dni trafiła pod obserwację, ale od tygodnia jesteśmy już razem w domu i uczymy się nowej rzeczywistości
![]()
reklama
Kosinka94
Moderator
Gratuluję i życzę Wam dużo zdrowiaGłównie zmęczona, ale i szczęśliwaTak, córcia się trochę pospieszyła i przyszła na świat na granicy wcześniactwa (37+1). Poród z powikłaniami, ostatecznie zakończony CC, Mała na pierwsze dwa dni trafiła pod obserwację, ale od tygodnia jesteśmy już razem w domu i uczymy się nowej rzeczywistości
![]()
Podziel się: