Jak już się przeprowadzę, to też zamrożęJa mam jeszcze jedna torbę w zamrażalniku, moje dziecko zjada ponad 20, więc moja mama mu narobiła i zamroziłam![]()
Ale na razie mam za mały zamrażalnik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Jak już się przeprowadzę, to też zamrożęJa mam jeszcze jedna torbę w zamrażalniku, moje dziecko zjada ponad 20, więc moja mama mu narobiła i zamroziłam![]()
A ja sie przebralam dopiero po prysznicu po 6 godzinach na oddziale.najlepiej kup dwie bo ta po porodzie raczej do kosza idzie brudna od krwi mi od razu kazali sciagnac i zalozyc swoja jak lezalam po porodzie 2 godz z córką
A ja sie przebralam dopiero po prysznicu po 6 godzinach na oddziale.
Ja poprzednio wlasnie kupilam uzywana taka rozpinana i po porodzie wyrzucilam. Teraz wezme jedna z tych co mialam poprzednio po porodzie, a dokupie nowa[emoji6]No ja właśnie też nie od razu, bo jeszcze zszywanie, badanie małego itp.... więc wolę mieć taką rozpinaną, ale taką że wyrzucę i nie będę się zastanawiać.
Myślę że macica jest już tak wysoko i przez to taki ucisk?Dobrze, że to mija a nie trwa cały dzień [emoji16] u mnie to jest trochę tak jakbym była przejedzona... Nawet jak wstanę rano to jak bym zjadła 2kg kopytek
Bardzo dobrze [emoji3] mój od kiedy robi zakupy to też niepotrafi wyjść z podziwu ile co kosztuje [emoji16]tam gdzie ja rodze daja do rodzenia taki fartuch chyba najlepiej dopytac
dokladnie ... moj nawet nie ma swiadomosci ile co kosztuje bo u nas jest odział taki:
wypłata meza - splaca kredyt za dom reszta odklada + swoje kieszokowe hahah
moja wyplata - wszystkie rachunki domowe, zajecia dodatkowe dziecka, podatki,
kasa z sklepu - wyprawka dla dziecka, remont, moje wydatki- waciki
jak ost zroilam liste platnosci i zsumowalam to moj maz byl w szoku jemu sie wydawalo ze za darmo wszystko mamy...
Nie dziś byla przemiła [emoji16] ciekawe na jak długo [emoji3] nie ma pojęcia z kad te bóleNo to same wspaniale wiesci! Oby tak dalej!
Czyli nie ma pomyslu na te bole, czemu Cie tak boli?
A ja lekarka? Nie byla niezadiwolona z wizuty w szpitalu?[emoji6]
Nie wie czemu tak może boleć mówi KTG czyste jedyne co to powiedziała że młody może mi gdzieś tam uciskac i tak może to wszystko promieniowaćwlasniie @Onaszczesliwa2018 co ci lekarka powiedziala na te bole???
Taka skromna porcyjka [emoji16]Ja mam jeszcze jedna torbę w zamrażalniku, moje dziecko zjada ponad 20, więc moja mama mu narobiła i zamroziłam![]()