Margana
Fanka BB :)
Albo w rozmemlanego baby bluesa[emoji53]wczesniej wrocimya jak nam pamiec i koncentracja pieknie wroca! Zgabczaly mozg ciezarnej zamieni sie w super skoncentrowany wysokoobrotowy zmysl organizacyjny
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Albo w rozmemlanego baby bluesa[emoji53]wczesniej wrocimya jak nam pamiec i koncentracja pieknie wroca! Zgabczaly mozg ciezarnej zamieni sie w super skoncentrowany wysokoobrotowy zmysl organizacyjny
![]()
Chyba wszystkie chodzimy jak kaczki, bo więzadła się rozluźniają itd... [emoji15]kobieco moze i wygladam ale sapie jak swinia a chodze jak kaczka
ja mam 66kg zbilzam sie do 70000000000000000000000!!!!!!!!!!!!!!! jezu wlasnie to sobie uswiadomilam...
No wlasnie. A ja mala tlusta kuleczka[emoji20]Bo jestem wysoka i inaczej się rozklada
Dokładnie [emoji16] przyda mi się hahawczesniej wrocimya jak nam pamiec i koncentracja pieknie wroca! Zgabczaly mozg ciezarnej zamieni sie w super skoncentrowany wysokoobrotowy zmysl organizacyjny
![]()
O Chrystusie nie bo mój się wyprowadzi [emoji23]Albo w rozmemlanego baby bluesa[emoji53]
Ejjj... Nie jesteś tłusta, a z wodą niewiele można zrobić - sama zejdzie po porodzie - głowa do góry [emoji106]No wlasnie. A ja mala tlusta kuleczka[emoji20]
Nie chce Cie straszyc, ale masz duzo objawow podobnych do mnie[emoji6]O Chrystusie nie bo mój się wyprowadzi [emoji23]
Wiem, wiem. Ale tak wygladam. Na prawde. Nie dosc, ze ogolnie mnie duzo, to jeszcze wszedzie waly wychodza. Wstydze sie z domu wychodzic.Ejjj... Nie jesteś tłusta, a z wodą niewiele można zrobić - sama zejdzie po porodzie - głowa do góry [emoji106]
ejjj troche optymizmu... tyle przygod w ciazy to moze chociaz po pare niedogodnosci nas ominie !Albo w rozmemlanego baby bluesa[emoji53]