kinga30
Fanka BB :)
Co się stało?Noo uspokoilam sięzostaje mi tylko ufać lekarzowi
choć naczytałam się rooznych rzeczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co się stało?Noo uspokoilam sięzostaje mi tylko ufać lekarzowi
choć naczytałam się rooznych rzeczy
Kilka dni temu po skorzystaniu z toalety miałam na papierze galaretowate, białe coś... Zbagatelizowalam to bo nie było krwi, a wczoraj w szkole rodzenia mowila trochę o czopie... I naczytalam się... I chyba trochę go ze mnie wypadlo... Ale ginekolog przez telefon powiedzial, że nie ma powodu do niepokoju w tym tygodniu... I tak sobie myślę, że pewnie powoli szyjka się przygotowuje ... Może skraca a miałam dłuuuga 50mm... Niech się przed minimum 35 nie przygotujeCo się stało?
Takie bezbarwne czy typowo białe?Kilka dni temu po skorzystaniu z toalety miałam na papierze galaretowate, białe coś... Zbagatelizowalam to bo nie było krwi, a wczoraj w szkole rodzenia mowila trochę o czopie... I naczytalam się... I chyba trochę go ze mnie wypadlo... Ale ginekolog przez telefon powiedzial, że nie ma powodu do niepokoju w tym tygodniu... I tak sobie myślę, że pewnie powoli szyjka się przygotowuje ... Może skraca a miałam dłuuuga 50mm... Niech się przed minimum 35 nie przygotuje
Typowo bialeTakie bezbarwne czy typowo białe?
Ja miałam 80-111-68, ale lekarz mówił, że to ok. Ale czytałam, że normą jest do 60... 47 to trochę mało, a 156 z kolei za dużo. Chyba będzie potrzebna modyfikacja diety.Witam wtorkowo wieczorkowo nie na drugie was ale przekonałam przez parę stron ogulnie widzę że ciężko dzień macie bardzo wam współczuję dobrze ze ten dzień dobiega końca... ja po kontrol glukozy 78-156-iiiii 47 mega spadek ktoś ma podobnie?
OMG, że mnie whlaciala dzisiaj taka grudka śluzu żółtego, ale jak wzięłam ją do ręki, to się okazało, że jest to sluz taki wodnisty, rozciągliwy, a nie zbity. Podejrzewam, że to od luteiny.Kilka dni temu po skorzystaniu z toalety miałam na papierze galaretowate, białe coś... Zbagatelizowalam to bo nie było krwi, a wczoraj w szkole rodzenia mowila trochę o czopie... I naczytalam się... I chyba trochę go ze mnie wypadlo... Ale ginekolog przez telefon powiedzial, że nie ma powodu do niepokoju w tym tygodniu... I tak sobie myślę, że pewnie powoli szyjka się przygotowuje ... Może skraca a miałam dłuuuga 50mm... Niech się przed minimum 35 nie przygotuje
U mnie to byla biala galaretaOMG, że mnie whlaciala dzisiaj taka grudka śluzu żółtego, ale jak wzięłam ją do ręki, to się okazało, że jest to sluz taki wodnisty, rozciągliwy, a nie zbity. Podejrzewam, że to od luteiny.
Haha, jak by to on byl w ciazy to by absolutnie nie chcial doczekac do urodzin[emoji3]No to trzeba zaciskać nogiJa mam zaciskać, żeby był lew, jak tatuś
A zdaniem tatusia jeszcze to powinnam dotrzymać do 29, czyli jego urodzin