kinga30
Fanka BB :)
No właśnie mowila, że nisko już glowka i dużo polegiwac mi kazałaTo moja corka tak byla nisko juz od 25tc, jak skurczy dostalam, ze nawet glowke bylo ciezko zmierzyc.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No właśnie mowila, że nisko już glowka i dużo polegiwac mi kazałaTo moja corka tak byla nisko juz od 25tc, jak skurczy dostalam, ze nawet glowke bylo ciezko zmierzyc.
Dobrze, że się odwróciła, i że nie zmieniła płci [emoji106]Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
Jechać na IPDziewczyny a ja zaczęłam na jakiś taki brąz plamic boli mnie brzuch [emoji52]nie wiem co robić![]()
Biedne dziecko.... Ciekawe co potem... Makijaż permanentny na roczek..? [emoji33]dziewczyny , rob sie na bostwa po porodzie a nawet w trakcie tylko takich fot potem nie dajcie![]()
Jestesmy po. Emilka bez watpienia pozostala Emilka[emoji3] Lekarz pokazal nam wyraznie na 4d[emoji3] Jest zdrowa, wszystko ma na miejscu, przeplywy prawidlowe, wody tez. Dobrze ja wyczulam - LEZY GLOWKA W DOL[emoji3][emoji3][emoji3] Pytalam czy jeszcze moze sie obrocic to mowi, ze wod jest na tyle, ze jeszcze by miala szanse, ale raczej nie powinna miec motywacji[emoji6]
No i mniej optymistyczne wiesci - waga 1600g! Lekarz mowi, ze spora. Ja mowie, ze corka tez byla duza, ze 4200g, a on: to jest szansa, ze to bedzie wieksze[emoji53]
no socjal bym na taka naslalabiedne dziecko....
A może w przyszłości będzie piekna, wysoka, zgrabna modelka? [emoji16][emoji16] oni nie zmierza tkanki tłuszczowej tylko długość tak naprawdę [emoji16]Dobrze, że się odwróciła, i że nie zmieniła płci [emoji106]
I że wszystko ok [emoji106] [emoji106] [emoji106]
A co do wagi... Może będzie potem trochę wolniej rosła..... [emoji15]
Haha, dzieki za wiesci! Super, ze wszystko ok u Jolci[emoji3] Widze, ze jej synus z taka sama waga jak moja corcia [emoji6]Uwaga!! Attenzion! Achtung! Etc
Newsy od Joli!
He ja. Wczoraj jak wróciliśmy z wizyty to zaczęłam pisać relacje na bb dla Was ale zaczęło mi płonąć gniazdo zasilania, serio [emoji21] komputer odbieram w poniedziałek i do tego czasu nie mam dostępu do forum. Znając życie pewnie ktoś się dopytywał jak po wizycie. Staś to kawał chłopa 1600 gram, przepływy ok, wody ok, wszystkie narządy ok [emoji4] z moim ciśnieniem już nie bardzo jest pole do manewru. Co tydzień będę robić mocz żeby zobaczyć czy nie pojawia się białko. Gdy zobaczyła moje obrzęki na kostkach i zaczęła dotykać to stwierdziła że dla bezpieczeństwa trzeba zbadać nerki. WGL to odszedł mi czop w gabinecie ale zobaczyła to i powiedziała że to nic groźnego, bo był malutki i cały biały. Powiedziała że do porodu jeszcze z 10 takich mi odejdzie [emoji23] szyjka też w porządku, rozwarcia brak. Mam się szykować na dorodnego chłopaka [emoji4] aaaa i mam liczyć ruchy. Jeśli możesz to przekaż to dziewczynom bo Wioli się włosy wyprostuja A Karla wpadnie w szał zakupowy i zbankrutuje [emoji16]