Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Biedna :*Mnie dzisiaj jak spałam złapał chyba pierwszy raz tak żebym usnęła mnie obudził. Te biodra te jest masakra, a dzisiaj to już w ogóle nawet blizna mnie boli nie wiem co za dzień
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biedna :*Mnie dzisiaj jak spałam złapał chyba pierwszy raz tak żebym usnęła mnie obudził. Te biodra te jest masakra, a dzisiaj to już w ogóle nawet blizna mnie boli nie wiem co za dzień
Ciekawe ile ja mam.na plusie. Czytalam ze przy tej diecie cukrzycowej innym waga stala a nawet chudly. Ale nie ma co ukrywac ruch swoje robi i duzo nie przybylas.....obstawiasz ze ile kg ci wpadnie jeszcze?O tak zawsze coś nie pasuje. Ja teraz przytyłam niecałe 2 kg w 3 tygodnie dokładnie 1.700 i okazało się, że jeszcze 80 nie przekroczyłam. Sporo ruchu miałam, teraz jak mi każe więcej leżec to pewnie znowu bardziej pójdę w górę
Ale cie pocieszla. Te mamy to maja gadane twoja ze gruba jestes ,moja ze stara jestem hahahahaha no nie moge !To ja na plusie trochę więcej bo 13 kg. I mi mama też ciągle mówi, że za gruba jestem. Ciężko się poruszam itd[emoji5]️
Do 20 to na pewno podejrzewamCiekawe ile ja mam.na plusie. Czytalam ze przy tej diecie cukrzycowej innym waga stala a nawet chudly. Ale nie ma co ukrywac ruch swoje robi i duzo nie przybylas.....obstawiasz ze ile kg ci wpadnie jeszcze?
Wlasnie slyszalam o tym ze sie nie tyje a nawet chudnie. Jesz regularnie ,nie doprowadzasz do glodu i malo przetworzone rzeczy..... Wiec z jednej strony to meczarnia a z drugiej same plusy bo nie tyjesz. A tym ze nie jestes glodna nie glodzisz malucha. Jak cukier u ciebie rano? Ja dzis mimo kolacji o 22 99 na bank czeka mnie insulina na noc.Od kad jestem na tej diecie cukrzycowej to nie tyje ;/ przez 3 tyg nie przytyłam nic i się trochę martwię !!! Jem naprawdę dużo .często tylko wiadomo wcześniej słodyczami zapychalam i tylam ! 7 Maja mam USG i już się martwię czy malutka dobrze rośnie ech....
Aga ty jesteś Wege jak u Ciebie z wagą ?
Oki [emoji2]
Dokladnie. Teraz szkielet kostnieje i te skladniki sa najbardziej potrzebne.inaczej bedzie nam.zabierac z organizmy. Zaczna sie sypac zeby wlosy itd.A wlasnie, że bialko i wapno to teraz podstawa [emoji16] dziecko rośnie jak na drozdzach
A lekarz nic nie mowil ze tak nisko jest?Mała się kręci mi te biodra chyba teraz rozsadzi. Normalnie czuję jak mi tam wszystko prze na dol.
Wcześniej miałaś pewnie trochę więcej tkanki tłuszczowej, i pewnie to, co ogólnie chudniejsz rekompensuje to, co przybywa
A co do mnie - zaczynałam z wagą koło 62-63, teraz miałam 65,5kg, tkanki tłuszczowej mi trochę przybyło (miałam trochę za mało...), ale ubyło mięśni, głównie z nóg (a dla odmiany miało z czego...)
Moja przyjaciółka, jak w ciąży zaczęła jeść zdrowo, bez fastfoodów i słodyczy to też do 7 miesiąca traciła, ogólnie schudła (ale miała trochę z czego, zaczynała z nadwagą), tylko piłeczka...
Przede wszystkim nie puchnę, nie zatrzymuje mi się woda itd, a to olbrzymia roznica...
A niestety jak ktoś zatrzymuje wodę, to cokolwiek by nie zrobił czy nie jadł, to nawet na przysłowiowy liściu sałaty waga będzie rosłaale ważne, że po porodzie woda zejdzie [emoji106]
I od wskazań wagi ważniejsze moim zdaniem, żeby po prostu jeść zdrowo, itd... [emoji15]