Nooo, ogórkową też bym zjadła [emoji6]O zjadlabym.mniam...ja mam dzis ogorkowa bez ziemniakow. Taka z menu cukrzycowego. Ale nie narzekam bo nie pamietam kiedy ost jadlam ziemniaki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nooo, ogórkową też bym zjadła [emoji6]O zjadlabym.mniam...ja mam dzis ogorkowa bez ziemniakow. Taka z menu cukrzycowego. Ale nie narzekam bo nie pamietam kiedy ost jadlam ziemniaki.
Hahaha na porodowke nie tylko piżamę, podkłady itp trzeba kupić ale i nowe szpilki, nowa kiecke, zamówić fryzjera, babeczke od paznokci, kosmetyczke i nianke [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji23][emoji23]
Jeju Aga a ja pamietam jak u babci byla ta kuchnia z plyta i jak sie robilo podplomyki....kurcze ale bym zjadla takiego. Czasem jak babcia robila pierogi to zabieralam ciasto dziadek palil w letniaku( moja babcia nowoczesna to jiz kuchnia full wypas...ale w letniaku nadal stala kuchenka na drewno z plyta) i sie pieklo....niebo w gebie. Albo zbierlo sie ziemniaki i na koniec ognisko i pieczone w ognisku. To sa smaki mojego dziecinstwa plus maslo wlasnej produkcji. Szkoda ze masze dzieci twgo nie doswiadcza....chyna ze w jakiejs agroturystyce.Jakbyś mieszkała bliżej, to mogłabym zaprosić cię na gotowe (choć oczywiście w 100% warzywne) [emoji6]
Mieszkam na zadupiu, wszędzie mam daleko [emoji23]
I jakoś prościej robic niż iść do sklepu - sklep to wyprawa (już pomijam teraz, ale w ogóle...), i w sumie parę godzin w plecy, a jak się ma wyprawę, to szybciej jest je zrobić (w sumie zrobienie zajmuje tyle czasu co ubranie się)
I słusznie [emoji106]Właśnie już leżę. Ruchy szybko policzyłam ale mama przyszła to teraz odstawiam lezing i narazie nie wstaje[emoji5]
Toż to jakaś porażka jest. Trzymaj się tam.Dziewczyny ja juz przyjęta do szpitala ale dalej siedzę na korytarzu i czekam na łóżko od 8 ranomasakra
Wspolczuje ,mam nadzieje ze u niej bedzie on tak jak u ciebie. Dokladnie dopiero ty mialas z tym problem a teraz ost prosta przed nami.No właśnie. Wczoraj kuzynka mi pisała 5 tydzień i ma krwiak musi leżeć. A tak niedawno ja z tym dziadostwem walczylam
Kup ksylitol albo stewięOmg ale mi narobilas ochoty na cacao....ale ja lubie takie mega slodkie....a teraz dupa odpada.
Ugotowalam tak na 3 porcje podziele sie ....i wywar warzywny takze cos dla ciebie plus duzo duzo koperku i warzyw.Nooo, ogórkową też bym zjadła [emoji6]
Poloz sie wreszcie, bo sie wykonczysz!Dziewczyny, nie mogę Was nadrobic narazie dzieciaki ciagle coś wołają. Położę się na liczenie ruchów to pewnie wreszcie doczytam