Veraska
Fanka BB :)
Życzę zdrówka, może już przeszło do dzisiaj :-)Przeziebienie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Życzę zdrówka, może już przeszło do dzisiaj :-)Przeziebienie.
bo lazi po nocyCzemu musicie do kota często wstawać?
Ja też kupię tylko prześcieradło, a na zimę śpiworek. Dla syna miałam pościel i nigdy jej nie użyłam, oddałam potem siostrze.Ja nawet nie kupie jeszcze poscieli do lozeczka, latem u nas przescieradelko starcza a czasem i to za duzo ... robie minimalna wyprawke a potem jak sie z lwiatkiem zapoznam to zdecyduje
prac bede w niskich temperaturach, szkoda mi zniszczyc te ubranka, wszystko potem sie prasuje wiec to dodatkowa dezynfekcjaMoglabym tez dodac napisan czy jakis inny plyn do dezynfekcji takze w niskich temperaturach ale to chyba przesada
![]()
Na razie mam opory nawet metki poodrywac z ubranek ...
Gratuluję udanej wizyty ;-)Melduję się po wizycie. Mała waży 917gram, obróciła się głową do góry (wczoraj czułam, jak się obraca), ale lekarz mówi, że na tym etapie (27tc) to nie jest powód do zmartwień. Po za tym wszystko pięknie i książkowo![]()
O kurcze, tego jeszcze nie byłoHit dzisiejszego dnia. Dzwoni do mnie babka "Pani Marzenko, ja dzwonię z przychodni. Ma Pani wizytę na 16 maja u naszego doktora. Niestety nie będzie go. Doktor zrezygnowal. Już nie przyjmuje w ogóle u nas w mieście " kumacie ? Prawie 30 tydz, a ja zostałam bez lekarza [emoji23]
Śmiać się, czy płakać?
Pogadałam z babka, lekarz dostał lepszą propozycję pod Krakowe. A pracował u nas w przychodni i w szpitalu.
Aga w polarze to będzie się pocić dzidzi bo to strasznie sztuczne, bardziej bawełniane dla takiego maluszkaA to polar czy coś grubszego?
Polarowy będę szyła...
W dodatku mam dwie grubości polaru.... [emoji848]
To ja miałabym blisko do Tarnowa hehe.Prywatnie. Jeszcze babeczka mi mowi, że lekarz kazał przekazać że jakby jakaś Pani była zdecydowana, to on może przyjmować nadal. Tarnów i Krakow. Super. 160 zł każda wizyta, plus dojazd 100 km [emoji23]
No tak [emoji6] na szczęście bure udało się "wychować" zaczynają szaleć powiedzmy 20 minut przed budzikiem [emoji6]bo lazi po nocydrapie zeby jej balkon otworzyc ...teraz juz ok bo zostaje otwarty ale zima...
No to super Kinia, dopiero doczytałam. :-)Jestem. Wszystko dobrze. Mała już główka na dół i pani doktor mówi, że już raczej się nie zmieni. Szyjka długa zamknięta. Wymiary glowka na 30+1 a kość udowa 27+4 dzisiaj skonczony 28 tydzień waga 1340g![]()
Zasugerowałam się tymi cienkim z Ikei... [emoji15]Aga w polarze to będzie się pocić dzidzi bo to strasznie sztuczne, bardziej bawełniane dla takiego maluszka