reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

reklama
Ja nawet nie kupie jeszcze poscieli do lozeczka, latem u nas przescieradelko starcza a czasem i to za duzo ... robie minimalna wyprawke a potem jak sie z lwiatkiem zapoznam to zdecyduje :)
prac bede w niskich temperaturach, szkoda mi zniszczyc te ubranka, wszystko potem sie prasuje wiec to dodatkowa dezynfekcja :) Moglabym tez dodac napisan czy jakis inny plyn do dezynfekcji takze w niskich temperaturach ale to chyba przesada :D
Na razie mam opory nawet metki poodrywac z ubranek ...
Ja też kupię tylko prześcieradło, a na zimę śpiworek. Dla syna miałam pościel i nigdy jej nie użyłam, oddałam potem siostrze.

Hit dzisiejszego dnia. Dzwoni do mnie babka "Pani Marzenko, ja dzwonię z przychodni. Ma Pani wizytę na 16 maja u naszego doktora. Niestety nie będzie go. Doktor zrezygnowal. Już nie przyjmuje w ogóle u nas w mieście " kumacie ? Prawie 30 tydz, a ja zostałam bez lekarza [emoji23]
Śmiać się, czy płakać?
Pogadałam z babka, lekarz dostał lepszą propozycję pod Krakowe. A pracował u nas w przychodni i w szpitalu.
O kurcze, tego jeszcze nie było :-D to ci doktorek he...
Masz już kogoś innego?

Prywatnie. Jeszcze babeczka mi mowi, że lekarz kazał przekazać że jakby jakaś Pani była zdecydowana, to on może przyjmować nadal. Tarnów i Krakow. Super. 160 zł każda wizyta, plus dojazd 100 km [emoji23]
To ja miałabym blisko do Tarnowa hehe.
Śmiech śmiechem ale niefajnie zrobił. Powinien uprzedzić pacjentki i kogoś polecić czy nawet przekazać pacjentki innemu doktorowi.

reklama
Do góry