reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.
Kochana pisz nam tu wszystko ,kazda z nas trzymam kciuki za Was !! Niech ci wypisze to skierowanie i jutro byś już wiedziała co i jak a tydzień to dużo ! A 9 na tą cukrzycę, nakreslikas im sytuację nie przyjmują wcześniej ??

reklama
Kochana pisz nam tu wszystko ,kazda z nas trzymam kciuki za Was !! Niech ci wypisze to skierowanie i jutro byś już wiedziała co i jak a tydzień to dużo ! A 9 na tą cukrzycę, nakreslikas im sytuację nie przyjmują wcześniej ??
No wlasnie tez juz pisalam. Dla mnie dziwne to podejscie. Uwazam, ze powinni ja przyjac juz dzis, najpozniej w poniedzialek. Przeciez to nie jest zwykla sytuacja cukrzycy ciezarnej.

Powiedzialam co i jak ale maja weekend majowy przeciez! I powiedziala ze i tak mam szczescie bo sie miejsce zwolnilo. Ogarnelabym cos prywatnie ale to tez wolne maja. Ale mi sie trafilo zeby to bylo tydzien wczesniej.....ale chociaz dobrze ze ogarnelam bielanski i te echo ....mam nadzieje ze jutro.

ja rezerwowalam 3 lata wczesniej restuaracje...
kazda parafia ma komunie w okreslona nd maja u nas zawsze to jest 3 niedziela i juz wtedy nie byo za bardzo wyboru ....
o żesz... Ja na wesele niecałe pół roku ;) Ale wtedy terminy aż tak się nie nakładają ;)

moj czesiek lebioda caly dzien moze nyc na dworze a nasrac przyjdzie do domu do kuwety....
[emoji23][emoji23][emoji23]

Powiedzialam co i jak ale maja weekend majowy przeciez! I powiedziala ze i tak mam szczescie bo sie miejsce zwolnilo. Ogarnelabym cos prywatnie ale to tez wolne maja. Ale mi sie trafilo zeby to bylo tydzien wczesniej.....ale chociaz dobrze ze ogarnelam bielanski i te echo ....mam nadzieje ze jutro.
Faktycznie długi weekend wszędzie urlopy ;/ a dziś jak cukier rano?

To ja od wrzesnia/pazdziernika do marca/kwietnia obowiazkowo. Zima 2 pary grubych[emoji3]
Kiedyś miałam koleżankę w pracy (w sumie 3 miesiące, ona planowała odejście jak ja przyszłam) - jedna z nielicznych kobiet w moim życiu zawodowym (choć wtedy to nie było it a analizy ;))
Ona taki zmarzluch, a ja... Zimą ja siedziałam w krótkim rękawie i uchylałam okno, a ona podkoszulek z długim rękawem, koszula, swetr, często szal do tego, i grzejnik mały koło siebie - oj, ciężko nam było razem, bo jak robiło się cieplej, to ja zaczynałam zasypiać, itd a jak było zimniej, to ona marzła... Już gadałyśmy, że gdyby nie dochodziła, to zmienialybysmy pokój... [emoji15]

Dziewczyny przepraszam ze tylko o sobie....oczywiscie ciesze sie ze wizyty macie udane i dzieciaczki zdrowe. Oby tak dalej niech rosna maluszki nasze kochanane.

Takze 9 karowa na isuline. Jezeli dzis uda mi sie do 15 isc i przepisac skierowanie na nfz to jutro Agatowa. Akurat od 14 przyjmuje lekarz co bylam u niego na poczatku ciazy,sam polecal tego od usg . mam karte wiec wejde przed pacjentkami i go porosze powiem co i jak i moze sie uda a jak nie to dopiero 7 maja agatowo ( w pon.przepisze u siebie skierowanie. Prywatnie 490 a terminy pozniej niz na nfz) a na Bielanski 7-8 mam jechac i mnie przyjma. Dzwonilam go tego gina ze mam problem i on przedstawil sytuacje kolegom i mam prosto tam jechac bez zapisu. Najgorszy weekend majowy ale trudno dam rade.

Nie przepraszaj! Cały czas jesteśmy z tobą i trzymamy kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Niestety ten weekend majowy to taki ciężki termin... [emoji20]
Ale trzymam kciuki, żeby dzisiaj udało się przepisać skierowanie [emoji110]

reklama
Do góry