Onaszczesliwa2018
Fanka BB :)
Ja też nieumie przestacPowiem wam że aż usiadłam i się popłakałam... Pamiętam ten koszmar z czerwca zeszłego roku jak dziś..bardzo współczuję..
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też nieumie przestacPowiem wam że aż usiadłam i się popłakałam... Pamiętam ten koszmar z czerwca zeszłego roku jak dziś..bardzo współczuję..
![]()
Oby...Ja też nieumie przestacBoże tak mi ich żal
oby okazało się że to jakaś pomyłka i że jednak da się coś zrobić
![]()
Ale że nikt wcześniej tego niewykrylOby...![]()
bosze ... wynik amniopunkcji to dlugie czekanie ,nie wyobrazam sobie stresu przy klopotach ...W 10t jak coś wykryli.. Nie podobał im się obraz usg, później czekałam na amniopunkcje, później na wynik i pach koszmar... I tak do 19 tygodnia..![]()
No właśnie też mnie to dziwi.. Bo to przecież już zaawansowana ciąża... Jak u mnie w 10 tyg było widać nieprawidłowościAle że nikt wcześniej tego niewykrylBoże i jak tu ufać lekarzom
Na pewno.. Nie życzę najgorszemu wrogowi..bosze ... wynik amniopunkcji to dlugie czekanie ,nie wyobrazam sobie stresu przy klopotach ...
biedna , takie przezycie to chyba jedno z najgorszych co moze w zyciu sie przytrafic ...
No właśnie też mnie to dziwi.. Bo to przecież już zaawansowana ciąża... Jak u mnie w 10 tyg było widać nieprawidłowości
Ogromny ból, nie do opisania nikomu niezycze koszmar życiabosze ... wynik amniopunkcji to dlugie czekanie ,nie wyobrazam sobie stresu przy klopotach ...
biedna , takie przezycie to chyba jedno z najgorszych co moze w zyciu sie przytrafic ...