reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Ale wiesz, mam poważne wątpliwości, bo skoro przy franku się nie nauczyłam, teraz pracując i będąc w ciąży tez nie umiałam odpuścić to już chyba jestem spisana na straty ;) No nie odpocznę jak jest kurz itp. Oczywiście nie mówię o takiej sytuacji jak maja dziewczyny ze musza leżeć- mówię tylko ze nawet jak padam na pysk to sprzątam, odkładam, układam, wstawiam pranie, zmywarkę itp a dopiero potem padam.
Nauczyłam się musząc leżeć... [emoji6]

A wcześniej miałam przedsmak jak miałam taki fajny projekt w pracy... Pracując 16h/dobę, plus dojazdy, itd... Spałam 3h plus 3 drzemki po 20 minut, ewentualnie jak się udało 4,5h plus 2 drzemki....
Po kilku tygodniach takiego trybu nie zrezygnujesz z godziny snu dla porządku [emoji23]

reklama
Hej dziewczyny !

Nie moge uwierzyć ze juz jest Maj!
Strasznie szybko czas leci, ja mam termin na koniec lipca, ale wiem ze niektóre z was juz maja termin na koniec czerwca, to juz tuż tuż :-) :):eek:
W czerwcu mam zamiar zamówić wszystko czego mi jeszcze brakuje i spakować torbę do szpitala, no i lozeczko musimy kupic !

@Marzycielka duzo zdrowia dla męża !

My tez po powrocie przyspieszamy z robota :) jedziemy do Ikea, zamawiamy wózek, łóżeczko, koszule musze tylko odebrać, torbę mam, No i zakupy apteczne do szpitala.

Dziś mam w planach szyciowe popołudnie, zobaczymy co z tego wyjdzie. Planuje uszyć chustkę pod szyję i dwie pary gatek [emoji16]
Czekamy na fotki gotowych :D

Ja też miałam taki plan, tzn dla odmiany torba [emoji23]
Ale nawet nie zaczęłam...
Za to mamie skróciłam jeansy ;)

Poczytaj w wolnej chwili wątek o high need baby... Albo lepiej nie, bo działa bardzo stresogennie, można koszmary mieć.... A stres w ciąży nie wskazany.... [emoji15]
Koleżanka kuzynki miała taką córkę... Przez pierwsze 8-10 miesięcy nie było opcji nawet wc bez dziecka na rękach, szła się kąpać to po chwili spokoju koncert, więc mała lądowała na niej w wannie, itd...
No ja z moim też do WC chodziłam szczegolnie Kacper był nieodkladalny dopóki nie nauczył się chodzić wiecznie na rękach nie szło się ani załatwić ani najesc. Marysia się darła pierwsze 3 miesiące potem było lepiej

reklama
Do góry