reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Tak będziemy. Raz odszkodowanie związane z motorem bo zniszczony cały, a dwa zdrowotne bo jednak też się nalezy. Jutro w imieniu męża będę dzwonić rano do firmy ubezpieczenilowej i nakreślac sytuację. Nie znam się na tym kompletnie ale dam radę:)
Dasz radę na pewno [emoji106][emoji110]

reklama
Chustka jest chyba z jakiejś cieńszej dresówki ale ręki obciąć sobie nie dam, kupiłam kiedyś na jakiejś grupie skrawki i był taki trójkąt i w sumie tak chustka to jedyne co mi przyszło do głowy żeby to wykorzystać. Muszę jeszcze jakieś napy doczepić. Za to ten drugi materiał jest okropny do szycia, bardzo się naciąga i jest cienki. Na szczęście nie jest sztuczny.
Teraz trochę za późno, ale jakbyś jeszcze szyła z niego, to cienką papierowa flizelina na klej rozpuszczalny działa cuda [emoji6] (nie wiem, gdzie u ciebie można kupić, na 100% w kato na 3maja w sklepie z maszynami i hafciarkami)
To taka flizelina, jakiej się do haftu maszynowego używa - psikasz klejem, przykładasz flizelinę i szyjesz, normalnie, a potem flizelinę po prostu wydzierasz (jest inna niż normalna, taką "papierowa", resztki usunie pranie ;)
Ewentualnie wersja droższa - hydrofolia...

Wtedy można zażyć nawet najciensze ciągnące się itd [emoji6]

Ja już nie śpię bo M od przyjazdu boli głowa. Wziął wieczorem dwa apapy extra ale nic mu nie pomogły. Chciałam mu iść coś kupić ale stwierdził że się prześpi i przejdzie ale nie przeszło. I teraz ani on ani ja nie śpimy. A u mnie na zadupiu nawet nie ma całodobowej apteki czy sklepu :crazy: czuje się bezsilna :( aż się poryczałam.
Oj, współczuję [emoji20]
A nie przewiało go..? Pogoda zdradliwa trochę, i ten wiatr....
Na takie przewianie pomaga czasem ciepły okład na czoło (najprościej - sól do skarpetki, zawiązać, włożyć na chwilę do mikrofalowki i na czoło, byle za gorąco nie było, albo sól podgrzać na patelni, w małym garczku itd i przespać ciepłą)

Witam !
Tu w przedszkolu nie ma spania i nie raz jakies dziecko zasypia na siedzaco, masakra bo nawetnie ma na czym je polozyc...
Bola mnie dzis lydki jak z zakwasow ... znowu i dlaczego ?

Witam !
Tu w przedszkolu nie ma spania i nie raz jakies dziecko zasypia na siedzaco, masakra bo nawetnie ma na czym je polozyc...
Łydki - a nie łapią cię kurcze? Może więcej mg i potasu?

Witam !
Łydki mogą boleć albo z braku magnezu i potasu albo poprostu dodatkowe kilogramy, słabsze krazenie i bolą. Z tego co czytałam ból lydek, kolan często wystepuje w ciąży szczegolnie w 3 trymestrze

Łydki mogą boleć albo z braku magnezu i potasu albo poprostu dodatkowe kilogramy, słabsze krazenie i bolą. Z tego co czytałam ból lydek, kolan często wystepuje w ciąży szczegolnie w 3 trymestrze
to chyba zostaje ten ciezar ...krazenie powinno byc lepsze bo od kilku dni wiecej sie ruszam , wlasnie jak lezalam bylo ok ...

reklama
Do góry