arona
Fanka BB :)
u nas nie robia ...Ja jestem ciekawa jak tu do tego tematu podchodzą [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas nie robia ...Ja jestem ciekawa jak tu do tego tematu podchodzą [emoji16]
O matko, to chyba inaczej przezywalysmy porod[emoji6]Nawet przyjemniej bo kupa przy zatwardzeniu jest twarda, a dziecko poza głową mięciutkie i cieplutkie jak robi takie plum [emoji23]
O kurde [emoji2] bolało czy Ci się nie chcialo?
O matko, to chyba inaczej przezywalysmy porod[emoji6]
mowili o tabletkach, te tez dostaje co jakis czas ... wciaz licze ,ze nie bedzie potrzeby u mnie przechodzi w astme wiec do nosa nie starczyTeraz juz w 3 trym mozna doraznie sterydy do nosa.
Ogolnie to nie kojaze jakie sa przeciwwskazania, ale mysle, ze tylko to co ja mam. Czyli niedrozne zatoki. Jak wpuszcze plyn to on nie do konca uchodzi i zaraz mbie uszy bola[emoji20]Czemu nie możesz? I ogólnie kojarzysz może przeciwwskazania? [emoji15]
Jak mieszkalam w ojczyznie to wiosna i jesienia bylo leczenie zatok, pamietam , ze gluchlam od tego i wysylali mnie na zabiegi przedmuchiwania ... zmienilam klimat i po klopocieOgolnie to nie kojaze jakie sa przeciwwskazania, ale mysle, ze tylko to co ja mam. Czyli niedrozne zatoki. Jak wpuszcze plyn to on nie do konca uchodzi i zaraz mbie uszy bola[emoji20]
To muszę poszukać, bo mama też ma problemy z zatokami, może by jej pomogło [emoji6]Ogolnie to nie kojaze jakie sa przeciwwskazania, ale mysle, ze tylko to co ja mam. Czyli niedrozne zatoki. Jak wpuszcze plyn to on nie do konca uchodzi i zaraz mbie uszy bola[emoji20]
Haha, no porownania tu sa dobre[emoji23]Ale jakie porównanie kupa do dziecka [emoji23]
Miękka plumsknie i po wszystkim [emoji23]
Mi wlasnie gin mowil w pierwszej ciazy, ze tabletki tylko jak kozysci sa wieksze. Ale akurat nie mialam potrzeby kozystac, bo u mnie ciaza zmniejsxyla dolegliwosci.mowili o tabletkach, te tez dostaje co jakis czas ... wciaz licze ,ze nie bedzie potrzeby u mnie przechodzi w astme wiec do nosa nie starczy![]()