kikifish87
Fanka BB :)
Ja tak mialam w 2 dpt bol okropny zas w 3 i 4 dpt plamieniaWitam dziewczyny. Mam takie pytanie do was. Otóż 30 kwietnia mialam transfer 1 zarodka i od wczoraj czyli od 2 dnia po transferze mam bóle w podbrzuszu raz wieksze raz mniejsze jak na miesiączke, dzwoniłam do pani doktor która wykonywała transfer i powiedziala ze przy zamrozonym zarodku to normalne i nie przejmować się i brać nospe ale ja sie martwie bo rok temu po pierwszym transferze również 1 zarodka ( była ciąża ale poronienie w 6 tygodniu ) nie mialam praktycznie zadnych bóli. Czy miała któraś z was tak jak ja? Czy to moze oznaczac ze nie udalo sie? Z tego co czytam przewaznie bóle są w 7 - 12 dniu a u mnie juz w 2 dniu. Z góry dziekuje za odpowiedzi.
Tyle ze nie pomoge co to moze znaczyc bo sama swiruje
Delikatnie tylko cos czuje w pachwinie,ale trudno to nazwac bólem...Mysle ok.8 dnia zrobić bete,zeby w razie czego dojsc do siebie przed powrotem do pracy. Ale czy to nie za wcześnie na bete....? Mysle,ze Ty powinnas sie cieszyc ze swoich objawow. To chyba dobry znak. Trzymam kciuki aby tak bylo