Dagaa11
Fanka BB :)
My dzisiaj byliśmy na mieście na lodach i spacerzeA no czesc!Witamy, Witamy! [emoji5][emoji5][emoji5]
Co tam dziewczynki?! Jak dzien leci?!
Ja w ogrodku posiedziałam.. trawe skosilam i mam dzień jabłka! [emoji5]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My dzisiaj byliśmy na mieście na lodach i spacerzeA no czesc!Witamy, Witamy! [emoji5][emoji5][emoji5]
Co tam dziewczynki?! Jak dzien leci?!
Ja w ogrodku posiedziałam.. trawe skosilam i mam dzień jabłka! [emoji5]
To bardzo pocieszające my jutro jakby kończymy 8 zaczynamy 9 [emoji4] i modlę sie żeby był piękny obrazek na usg ... ale stres mamNo wlasnie widzialam ze dzien om mamy ten sam![]()
Na ostatnim usg widzialam juz serduszko teraz czekam na kolejne jak na szpilach a tu jeszcze tyle czasu.
Moja gin mowi ze jak dojde do 8 tyg z moja fasolka to prawdopodobieństwo, ze skonczy sie zle w moim przypadku bardzo maleje... i oby tak zostalo
Fajnie, ze jestescie i rozumiecie jak nikt inny na ziemi![]()
Kochana a Ty jutro usg masz?To bardzo pocieszające my jutro jakby kończymy 8 zaczynamy 9 [emoji4] i modlę sie żeby był piękny obrazek na usg ... ale stres mam
Po prostu nie da się zapomnieć a ten strach to troska ...Witaj. Myśl pozytywnie a wszystko będzie dobrze, czego bardzo ci życzę.Bardzo dużo z nas przeżyło swoje straty, ale nie wolno tracić nadzieji! Trzymam kciuki!
I tak właśnie trzeba wierzyć, że tym razem się uda! Musi i nie ma innej opcji!
Ja tez z tylu głowy mam strach, zbliża się czas @ i czas w którym straciłam maleństwo i mimo ze wierze, że tym razem nic złego się nie stanie i nie dzieje, jakaś myśl za mną jak cień się ciągnie....
To bardzo pocieszające my jutro jakby kończymy 8 zaczynamy 9 [emoji4] i modlę sie żeby był piękny obrazek na usg ... ale stres mam
Wyświetla ci tygodnie i dni skończone. 8+0 czyli zaczęłaś 9 tydzień. Jak będzie 8+6 skończysz 9 tydzień i zaczniesz 10.Kochana a Ty jutro usg masz?
Kurcze glupie pytanie,ale nie ogarniam tych tugodni. Dzisiaj mam 8+0 i aplikacja pokazuje tak : 9 tydzień ciąży (8+0). Czyli jak będe miala 9+0 to juz teoretycznie 10??
Dzieki, zawsze mam z tym problemWyświetla ci tygodnie i dni skończone. 8+0 czyli zaczęłaś 9 tydzień. Jak będzie 8+6 skończysz 9 tydzień i zaczniesz 10.![]()