reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipcowe mamy 2018

Brrrrr... az mnie ciary przeszły, bo przypomnialam sobie jakie to nieprzyjemne uczucie, gdy pchają w Ciebie nie wiadomo co ostrego by te wody przebic na siłę... oby tym razem poszło naturalnie wszystko...
hm ja tego zle nie kojarze w calym tym rodzeniu:D

reklama
@Marika92 - jak plecy? I jak kuchnia?
Bo wiesz, my tu na fotki czekamy ;)
(swojej nie mam, to chociaż twoją się pozachwycam ;))

@Marzycielka - jak mąż? Już w domu?
I jak ty dajesz radę z tym wszystkim..?
Plecy jak to plecy... Jak leżę i się nie ruszam to żyją, a jak chodzę to kiepsko... A jeśli o kuchnie chodzi to na pewno wam wyślę zdjęcia jak będzie skończona całkowicie :) nie mam zlewu jeszcze, okapu, panelu maskującego od strony salonu i frontów, można ją używać ale jeszcze nie wygląda jakbym chciała :)

hm ja tego zle nie kojarze w calym tym rodzeniu:D
Haha opowiem co ja zrobiłam !!!
Cały czas próbowały mi przebić pęcherza ale twardy cholernie byl ,lekarz stwierdził że urodzę w czepku :D ale położna i tak starała się go za wszelką cenę przebić żeby było łatwiej rodzić ;/ i co nic na siłę ,kiedy mi przebijała kazała nie przec ale ja nie dałam rady i cała ta woda wyleciała pod ciśnieniem na nią hahaha zła cholernie na mnie musiała iść się przebrać , normalnie darmowy prysznic ;D

Plecy jak to plecy... Jak leżę i się nie ruszam to żyją, a jak chodzę to kiepsko... A jeśli o kuchnie chodzi to na pewno wam wyślę zdjęcia jak będzie skończona całkowicie :) nie mam zlewu jeszcze, okapu, panelu maskującego od strony salonu i frontów, można ją używać ale jeszcze nie wygląda jakbym chciała :)
Najważniejsze, że już można używać.. A kiedy będą brakujące elementy? [emoji6]

Haha opowiem co ja zrobiłam !!!
Cały czas próbowały mi przebić pęcherza ale twardy cholernie byl ,lekarz stwierdził że urodzę w czepku :D ale położna i tak starała się go za wszelką cenę przebić żeby było łatwiej rodzić ;/ i co nic na siłę ,kiedy mi przebijała kazała nie przec ale ja nie dałam rady i cała ta woda wyleciała pod ciśnieniem na nią hahaha zła cholernie na mnie musiała iść się przebrać , normalnie darmowy prysznic ;D
Dobre, dobre [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Do góry