I oczywiście też mocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Też mam w ponna 15.30 stresa mam jakoś.. Strasznie długie te 4 tyg były między wizytą a wizytą
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I oczywiście też mocne kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]Też mam w ponna 15.30 stresa mam jakoś.. Strasznie długie te 4 tyg były między wizytą a wizytą
![]()
Ja mam teraz w środę. Będzie 32+1. I jestem pełna obaw. W 28+0 było 1610 więc chyba teraz będzie ponad 2 kg.oni te wage to licza na podstawie dlugosci , wymiarow kosci itp wiec to oczywiste ,ze dlugie dziecko wychodzi pulchniejszeja juz pojde w 33 tygodniu ciekawe czy bedzie ze2 kg wazyl
![]()
Będzie dobrze [emoji106]Ja miałam ostatnio USG w 25 tyg teraz będę 31+5, ciekawa jestem strasznie, ile waży itp... Ale mam wiele obaw
To bliżej czasowo mnie, bo ja 8:30Ja też w pon wizyta, ale już o 9.30.
Ja idę w środę rano na prenatalne ... Też się martwię by wszystko było dobrzeNo w sumie to nudzę bo sama robić nic nie mogę ale zawsze coś podam albo chociaż pogadamDzwonili ze szpitala żeby potwierdzić poniedziałkowe prenatalne. Mam stresa.
ja biale to potrafilam w ace moczyc , kolory w wanishu , pewnie ,ze mozesz najpierw wyprac by odplamic a potem by byly bezpieczne ... co do temperatur to zalezy od koloru i materialu , warto patrzec na metkiHej hej dzień dobry kochane [emoji57] mam pytanko, postanowiłam przejrzeć ciuszki które dostałam i niektóre muszę trochę odplamić i zobaczyć jak to będzie wyglądać. Mogę wyprać je w zwykłym proszku i odplamiaczu a dopiero później jak już będę wszystko prac dla maluszka wyprać w specjalnym proszku itp? I w jakiej temperaturze prac takie ciuszki?
Przynajmniej jak zrobiłam swiezo prawko i czasem pomyliłam drogę to łatwo bylo ten błąd naprawić. Wystarczyło zawrócić na kolejnym rondzie, które było zawsze kawałek dalejNa jednej z ryvnickich ulic jest 5, po 3 często się zdarza, a łącznie jest ich koło 40 (przy czym Rybnik to nie aglomeracja, nie miasto wojewódzkie itd...)
W Rybniku po prostu jeździ się na "na okrągło" [emoji23]
Pewnie, że możesz. Jak dla mnie te proszki dziecięce są do kituHej hej dzień dobry kochane [emoji57] mam pytanko, postanowiłam przejrzeć ciuszki które dostałam i niektóre muszę trochę odplamić i zobaczyć jak to będzie wyglądać. Mogę wyprać je w zwykłym proszku i odplamiaczu a dopiero później jak już będę wszystko prac dla maluszka wyprać w specjalnym proszku itp? I w jakiej temperaturze prac takie ciuszki?