• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc dziewczyny. Dostalam przed chwilą wynik beta hcg i wynosi 15,970 mIU/ml, więc jestem chyba jestem w ciążyyyy huraaaa.
Dodam że licząc od ostatniej miesiączki wychoszi na 3 tydzień i z tego co patrze na normy hcg to zgadza sie :)
Super. Dzisiaj 8 dpt? Była blastka czy 3 dniowy? Pytam, bo jutro mam 8 dpt 3 dniowego i zastanawiam się czy iść na betę czy nie iść. ;)

Dalej jestem w szoku. Nie wierzylam,ze sie uda. 3 inseminacje i nic. W międzyczasie ciagle cuda wianki...Jestem przeszczesliwa i kazdej z Was tego zycze. Teraz będzie drżenie o przyrost....A Ty nie skusisz sie jutro na bete?
Właśnie nie wiem, boję się zawodu. Na razie żyję w niewiedzy i jakoś to idzie, ale po becie koniec ze złudzeniami.

reklama
Kusisz. No nie wiem sama. Obawiam się, że nic z tego nie będzie i nie wiem, czy jestem na to gotowa. :(
Ja Cię rozumiem, ja miałam wtedy weryfikacje w klinice i musiałam iść, nie miałam mrozaczków, bo nie dotrwały do 5 doby, ale rano zrobiłam test co by przy lekarzu nie płakać, tylko wypłakać się w domu no i zobaczyłam drugą jasną kreseczkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry