• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Po szczepieniach mam sie zglosic gdzies w polowie cyklu poprzedzajacego stymulacje, wiec bede dopytywac :) a ty sie nie przejmuj, ze do zamrozenia sie nie nadawaly, bo z tych zaplodnionych mialas ladne zarodki, wiec tosie liczy;) u mnie pobrali 9 ale 7 dobrych, a roslo ok 15pecherzykow, wiec tez troche pustych bylo (chyba, ze zdazyly peknac, nie wiem bo w sumie nie pytalam
Ja chyba po punkcji jak mi powiedzieli ile się nadawało ile nie to miałam chwilę załamania, teraz stwierdzam, że naprawdę był to dobry wynik :)
Zupełnie inaczej podchodzi się po raz kolejny bo wiesz co Cię czeka, o co pytać, jakie są dalsze działania itd...
Jak dobrze pamiętam to masz to najbliższe za tydzień i jeszcze jedno i do dzieła?? :):) :D :P

@Koniczyna82 a jak Twoje samopoczucie? Leżysz?? :)
No co ty. Nie wolno leżeć, znaczy tak plackiem, macica wtedy mniej ukrwiona. I w głowie dziwne rzeczy się robią. Po transferze pojechałam powybierać nowe kwiatki, w niedziele je sobie sadzilam.. siedząc, mam wysokie skrzynie. Pracuje w domu, klientki poinformowane te zaprzyjaźnione ze jak coś to w domu. Na spacery chodze. Dziś wieczorem pilnuje na placu zabaw osiedlowym 3 urwisów bo Sasiadka ma zebranie w przedszkolu. Sasiadka wie ze dzieci nie mogą być chore boja na sterydzie ipo transferze, Oczywiscie Na spacery chodze, zaraz do maszyny usiądę i coś sobie porobie.

Generalnie nigdzie nie gonie, nic nie dźwigam, miło spędzam czas. I co ta sobie odpocywam

@Justin87 kiedy wynik bety? Gratki :) Chcialam doczytać do końca dzisiejsze posty bo może się pojawiło ale na razie nie wiec czekam z niecierpliwością :)

@asia513 dla ciebie też gratki :)
Możesz w swojej miejscowości w sobotę bete robić i mieć wynik przed weekendem? Bo jeśli nie to poleciała bym na bete jutro żeby moc powtórzyć w piątek bo do poniedziałku to zwariować by można ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry