ja np. rzucilam moze z 3-4 dni po tranferzeA dlugo przed transefer rzucilas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ja np. rzucilam moze z 3-4 dni po tranferzeA dlugo przed transefer rzucilas?
Ja tezJa też paliłamrzuciłam przed transferem
![]()
Ja chyba po punkcji jak mi powiedzieli ile się nadawało ile nie to miałam chwilę załamania, teraz stwierdzam, że naprawdę był to dobry wynikPo szczepieniach mam sie zglosic gdzies w polowie cyklu poprzedzajacego stymulacje, wiec bede dopytywaca ty sie nie przejmuj, ze do zamrozenia sie nie nadawaly, bo z tych zaplodnionych mialas ladne zarodki, wiec tosie liczy
u mnie pobrali 9 ale 7 dobrych, a roslo ok 15pecherzykow, wiec tez troche pustych bylo (chyba, ze zdazyly peknac, nie wiem bo w sumie nie pytalam
No co ty. Nie wolno leżeć, znaczy tak plackiem, macica wtedy mniej ukrwiona. I w głowie dziwne rzeczy się robią. Po transferze pojechałam powybierać nowe kwiatki, w niedziele je sobie sadzilam.. siedząc, mam wysokie skrzynie. Pracuje w domu, klientki poinformowane te zaprzyjaźnione ze jak coś to w domu. Na spacery chodze. Dziś wieczorem pilnuje na placu zabaw osiedlowym 3 urwisów bo Sasiadka ma zebranie w przedszkolu. Sasiadka wie ze dzieci nie mogą być chore boja na sterydzie ipo transferze, Oczywiscie Na spacery chodze, zaraz do maszyny usiądę i coś sobie porobie.@Koniczyna82 a jak Twoje samopoczucie? Leżysz??![]()
A udalo Ci die zajsc palac?Palilam. skonczylam po transferze. w trakcie stymulacji popalalam.
A udało się?ja np. rzucilam moze z 3-4 dni po tranferze
Wszystkie ciaze zaczely sie jak palilam. dwie naturalne - odstawilam fajki po pozytywnym tescie a ta z in vitro tez- aktualnie ok 20 tc. Fakt jest taki ze ja nie mam zadnych problemow medycznych. Sadze ze jak na ten moment powiesz sobie dosc to szanse jedynie moga wzrosnac.A udalo Ci die zajsc palac?
no baA udało się?![]()