Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nowy
Hej wszystkimdzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas
powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik
skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
Spoko to było moje czasy walki .. z kiki ..a teraz zabieraliśmy tylko mrozaczki ..Noo ja jeszcze was wszystkich dziewczynki nie znamdlatego pytam;-)
Rozumiem. ;-)Ty też miałaś już szczęśliwe zakończenie?Spoko to było moje czasy walki .. z kiki ..a teraz zabieraliśmy tylko mrozaczki ..
Ja normalnie chodziłam do pracy podczas całej stymulacji.Wolne wzięłam tylko po pierwszym transferze (zresztą nieudanym),więc przy drugim transferze nie bralam wolnego, teraz jestem 19 dpt (5. tc) i tez chodzę do pracy,a w poniedziałek mam wizytę podczas ktorej mam nadzieję,że będzie bijące serduszko.Praca odciaga moją uwagę,nie zamartwiam się cały dzień,tylko staram się nie przeciażaćCześć. Zaczynamy przygotowania do stylu stylumacji. Dostałam Gonapeptyl na 8 dni. Brała to która z Was? Jak się po tym czulyscie? Bo zastanawiam się czy iść na urlop czy spokojnie mogę chodzić do pracy.
Mnie ta dr dziś nastraszyla żebym nie brała bo zaszkodziJa tam u dr Paśnika nie byłam, ale z tego co tu już widziałam, to jest cudotwórcą i warto mu zaufać, a po drugie wiele z Nas, ja także, bierze encorton i zastrzyki z heparyny i jesteśmy w ciąży, więc dla mnie odpowiedź jest jasna :-) ja te leki biorę zapobiegawczo, bo moje lekarki mówią, że one nie zaszkodzą a mogą pomóc i takim sposobem u Nas już 21tc
A najbardziej to przeraża mnie ten metlikJa tam u dr Paśnika nie byłam, ale z tego co tu już widziałam, to jest cudotwórcą i warto mu zaufać, a po drugie wiele z Nas, ja także, bierze encorton i zastrzyki z heparyny i jesteśmy w ciąży, więc dla mnie odpowiedź jest jasna :-) ja te leki biorę zapobiegawczo, bo moje lekarki mówią, że one nie zaszkodzą a mogą pomóc i takim sposobem u Nas już 21tc
W Ciechocinku wszystkie bierzemy heparyne. Czy trzeba czy na wszelki wypadek.Mnie ta dr dziś nastraszyla żebym nie brała bo zaszkodzirozrzedzi krew i będzie problem
Czyli mogę jej się nie obawiać?W Ciechocinku wszystkie bierzemy heparyne. Czy trzeba czy na wszelki wypadek.
Ja heparyne mam brac cala ciaze i jeszcze po... dzis 28tc i dzidzia ma sie dobrze wiec heparyna Ci nie zaszkodzi :-)Czyli mogę jej się nie obawiać?