Gosia892
Fanka BB :)
Dlatego ja nie będę robiła testu bo różnie jest z tą ich czułością, ale na betę się chyba skuszę jutro....Hej. Ja mam tak samo, 7 dpt, chce już tescik robić, ale z drugiej strony stresik ze nie będzie jeszcze 2 kresek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dlatego ja nie będę robiła testu bo różnie jest z tą ich czułością, ale na betę się chyba skuszę jutro....Hej. Ja mam tak samo, 7 dpt, chce już tescik robić, ale z drugiej strony stresik ze nie będzie jeszcze 2 kresek.
Niby ładne ale w invimedzie nie podają klas tak jak w innych miejscach, że np.4AA, tylko są numery. Z tego co pamiętam, to zarodki otrzymały klasę 1, czyli najlepsze. Ostatecznie miałam 4 zarodki 3 dniowe mężowe i 3 blastki z nd. U nas zapładniali wszystkie jajeczka. Mojego męża zarodki nie przetrwały do 5 doby. Najpierw miałam transfer 2 trzydniowych mężowych, beta pojawiła się 11 dpt i była wtedy 2, później słabo rosła aż osiągnęła wartość 42,5. Te zarodki były bardzo ładne, 10 komórkowe. To był transfer bez dodatków typu embryoglue itd. Następnie wzięłam mrożaczka blastkę nd, beta nie drgnęła, też transfer bez dodatków. Teraz wzięłam znowu 2 trzydniowe mężowe zarodki, przy transferze miałam intralipid a zarodki nacinane otoczki. Cykl przed transferem miałam histeroskopię. Usunięto trzy fałdki skórne. Histeroskopia poza tym nie wykazała zmian, histopatologia w porządku.A jakiej klasy zarodeczki macie? Ile dotrzymuje do blastki? Masz już dziecko, owszem jest coś takiego jak niepłodność wtórna, ale rzadko.
Mi juz beta wyszla 7dpt blastki...Takze chyba mozesz probowacDziewczyny zaczynam dostawać już kręćka... Jutro 7dpt 5 dniowej blaski myślicie, że beta powinna już wyjść? chyba dłużej nie wytrzymam... [emoji17][emoji17][emoji17]
Kochana duzo dziewczyn tu ma takie leki i rodza sie zdrowe dzieci. Ta gin cos chyba nie kuma tematuNowy
Hej wszystkimdzisiaj miałam wizytę u ginekolog odnośnie biopsji i mówi ,ze wszystko w normie i ,ze teraz tylko czas i czas
powiedziałam jej o immunologii u Pasnika i oczywiście ona się nie zna ,ale zastrzyki które Pasnik proponuje jej zdaniem moga mi dopiero zaszkodzić i ta heparyna encortan nie wróży mi dobrze i teraz mam mętlik
skonsultować musze to z immunologie w Bxl i teraz jestem głupia bo nie wiem komu zaufać ? Czy Pasnik rzeczywiście wie co robi?
Dziewczyny miewaja bóle głowy, ale ja bym to mogła brać całe życie bo tak mi po tym dobrze byłoCześć. Zaczynamy przygotowania do stylu stylumacji. Dostałam Gonapeptyl na 8 dni. Brała to która z Was? Jak się po tym czulyscie? Bo zastanawiam się czy iść na urlop czy spokojnie mogę chodzić do pracy.
Dziękuję [emoji4] chyba się jutro skuszę...Mi juz beta wyszla 7dpt blastki...Takze chyba mozesz probowac
Kochana ja mam 29 lat, lecze sie w invimedzie i moja Pani dr juz przy pierwszym transferze pytala czy chcemy 1 czy 2 zarodki. Uprzedzila mnie tylko o skutkach i niebiezpieczenstwach zwiazanych z podaniem 2-ch ale pozostawila to do naszej decyzji.. Nie wiem od czego to zalezy...A powiedzcie mi jeszcze od czego zależy czy dają jeden zarodek czy dwa zarodki? Mi powiedziała że jeden bo wiek poniżej 35 lat. Ale jak Was czytam to niektórym z Was dają dwa. To Wasza decyzja czy jak to jest?
idź, jak ma wyjść to wyjdzie! :*Dziewczyny zaczynam dostawać już kręćka... Jutro 7dpt 5 dniowej blaski myślicie, że beta powinna już wyjść? chyba dłużej nie wytrzymam... [emoji17][emoji17][emoji17]
Powodzenia!Dziękuję [emoji4] chyba się jutro skuszę...
Ja nie mam odwagi zrobić testu. Boje się,ze to wszystko okaze sie snem
Ale jutro druga beta i modle sie,żeby bylo wszystko ok...To dziwne. Mi powiedziała że dają jeden bo wiek poniżej 35, a nie będą narażać na mnoga ciąże. I na ile się zdecydowałaś?Kochana ja mam 29 lat, lecze sie w invimedzie i moja Pani dr juz przy pierwszym transferze pytala czy chcemy 1 czy 2 zarodki. Uprzedzila mnie tylko o skutkach i niebiezpieczenstwach zwiazanych z podaniem 2-ch ale pozostawila to do naszej decyzji.. Nie wiem od czego to zalezy...